Καρνέζης: Σημαντικό να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι

15:10 6/9/2014 - Πηγή: AEK365

Την νίκη που θα της δώσει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια των προκριματικών του EURO 2016 θα πρέπει να κυνηγήσει με κάθε τρόπο η Εθνική Ελλάδας κόντρα στη Ρουμανία όπως υπογράμμισε ο Ορέστης Καρνέζης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής τερματοφύλακας της Ουντινέζε, Ορέστης Καρνέζης:

- Για τη νέα αφετηρία της ομάδας: "Είναι μια νέα αρχή για όλους με ένα νέο προπονητικό τιμ. Έχουμε λίγο χρόνο για να προετοιμαστούμε. Πρέπει οπωσδήποτε να ξεκινήσουμε νικηφόρα. Έχουμε καλή ομάδα, έμπειρη και θεωρώ σημαντικό να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι. Αυτό θα μας δώσει αυτοπεποίθηση".
- Για την πρώτη αναμέτρηση με την Ρουμανία: "Είναι νέα διοργάνωση, παίζουμε στην έδρα μας χωρίς κόσμο, κάτι που δεν μας ευχαριστεί. Μπορεί καμία από τις ομάδες να μην είναι έτοιμες επειδή είναι αρχή ακόμα, όμως εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη. Αξίζει σεβασμό η Ρουμανία. Έχει πολύ καλή ομάδα με παίκτες επιπέδου. Εμείς θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο και μετά ας τερματίσουν αυτοί. Τους το ευχόμαστε".
- Για το βαθμό ετοιμότητας: "Καμία ομάδα δεν είναι στη καλύτερη της φάση τη δεδομένη στιγμή, όμως εκεί φαίνονται οι μεγάλες ομάδες. Να δείξουμε προσοχή και συγκέντρωση και να καταφέρουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι με κάθε τρόπο".
- Για τα περσινά νικηφόρα μπαράζ επί των Ρουμάνων: "Όταν έχεις επιτυχίες και νικηφόρα αποτελέσματα, σου δίνουν ψυχολογία. Δεν πρέπει να σταθούμε σε αυτά. Περάσαμε στην ιστορία, αλλά χωρίς να πρέπει να το ξεχάσουμε, πρέπει να συγκεντρωθούμε στο μέλλον. Ήταν δυο παιχνίδια που δείξαμε την ανωτερότητα μας, όμως δεν πρέπει να σταθούμε εκεί. Θέλει πολύ περισσότερο προσοχή και να είναι οδηγός μας αυτά τα δυο παιχνίδια".

Keywords
Τυχαία Θέματα