Καρνέζης: Θέλω να παίζω πιο πολύ

12:56 18/1/2012 - Πηγή: AEK365

Στα τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα εμπιστεύεται τον Ορέστη Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια με τον 26χρονο τερματοφύλακα να εκφράζει την επιθυμία του να παίζει περισσότερο προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό

σταθμό των Ιωαννίνων "Giga FM" ο Καρνέζης αναφερόμενος στην θέση του τερματοφύλακα τόνισε: "Η θέση του τερματοφύλακα είναι ιδιόμορφη και παράξενη. Χρειάζεται δουλειά και απόλυτη συγκέντρωση. Πρέπει πάντα να είσαι έτοιμος, αλλά πέρα από τα προσόντα χρειάζονται και παιχνίδια. Αν δεν έχεις παιχνίδια δεν μπορείς να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις, ενώ όταν έχεις παιχνίδια αποδίδεις καλύτερα. Πάντα υπάρχει και το άγχος όταν παίζεις σε μεγάλη ομάδα. Η θέση είναι ιδιόμορφη. Μπορεί 90 λεπτά να είσαι ο καλύτερος και να σε στιγματίσει μια φάση αφού όλοι αυτό θα θυμούνται. Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι περισσότερο από όσο πρέπει. Χρειάζεται πάντα προσπάθεια και να μην τα παρατάς ποτέ. Ανά πάσα στιγμή χρειάζεται να είσαι έτοιμος. Όποιος προσπαθεί έστω και αργά ανταμείβεται".

Για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, ο Καρνέζης τόνισε: "Είμαι χαρούμενος που είμαι για πέμπτο χρόνο στον Παναθηναϊκό. Άλλαξαν πολλά όλα αυτά τα χρόνια, βρέθηκα συμπαίκτης με μεγάλους παίκτες και έμαθα πολλά. Θέλω να παίζω και να πετύχω πράγματα με τον Παναθηναϊκό. Να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τίτλους και να φτάσει ψηλά".

Όσο για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο Καρνέζης δήλωσε: "Ο κύριος Φερέιρα είναι μια πολύ μεγάλη προσωπικότητα με εμπειρία. Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε κοντά μας έστω και αν μπορεί να μην τον καταλαβαίνουμε ακόμη τώρα. Όσοι τον ζουν όμως καθημερινά τον καταλαβαίνουν. Είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος και εργατικός".

Στην συνέχεια ο Καρνέζης μίλησε για
Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα: "Ήταν δύσκολες οι συνθήκες για τους παίκτες που έπρεπε να παίξουν σε ένα τέτοιο γήπεδο. Ευτυχώς δεν είχαμε κάποιο τραυματισμό. Αλλά ίσως άλλες φορές πρέπει να αλλάζει η ώρα γιατί είναι δύσκολες οι συνθήκες να γίνει αγώνας όταν το μισό γήπεδο είναι παγωμένο. Δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό. Ποιοτικό ματς δεν μπορούσε να γίνει. Όμως υπήρχαν και φάσεις και ρυθμός και αυτό άρεσε στον κόσμο. Δεν μπορούσε να παιχτεί ωραίο ποδόσφαιρο. Μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο έπρεπε να αντιδράσουμε. Έπρεπε να το κερδίσουμε και αντιδράσαμε σωστά".
Το αν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα: "Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, ούτε πάντα είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Και εμείς δεν έπρεπε να αποκλειστούμε από τον Πανιώνιο αλλά έγινε. Ο ΠΑΣ έχασε ευκαιρίες, αλλά εμείς κρατήσαμε το μηδέν πίσω, βάλαμε το γκολ και κερδίσαμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα