Κάρολ: Καθοριστικός μήνας ο Μάρτιος

11:02 3/3/2012 - Πηγή: AEK365

Μέσα στον Μάρτιο θα φανεί πού πάει ο εφετινός τίτλος όπως ισχυρίστηκε ο Ρόι Κάρολ με τον Βορειοϊρλανδό τερματοφύλακα να υπογραμμίζει πως ο Μάρτιος είναι ο πιο σημαντικός μήνας της σεζόν για τον Ολυμπιακό.

Ακολουθούν αποσπάσματα της συνέντευξης που παραχώρησε ο Ρόι Κάρολ στην εφημερίδα "ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ"
-Το πρωτάθλημα θα το κερδίσει ο Ολυμπιακός; Ποια είναι η αίσθηση σου;
"Έχουμε πολύ δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Νομίζω ότι αυτός ο μήνας είναι

ο πιο αποφασιστικός. Τώρα θα φανεί πού θα πάει το παιχνίδι. Φυσικά θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και μπορούμε να το πετύχουμε. Θα δώσουμε το 100%. Έχουμε τους ποδοσφαιριστές αλλά και έναν έμπειρο προπονητή. Το έχει κατακτήσει πολλές φορές ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα και μπορεί να το ξαναπάρει. Ποτέ όμως δεν θα μπορούσα να προδικάσω κάτι. Όπως είπα πριν, ο Μάρτιος είναι ο σημαντικότερος μήνας της σεζόν".
-Σε τι κατάσταση θα είσαι στο Χάρκοβο;
"Ποτέ δεν είχα ξανά τέτοιο πρόβλημα στην καριέρα μου. Κάθε μέρα όμως είμαι καλύτερα και οι φυσιοθεραπευτές και οι γιατροί δουλεύουν μαζί μου. Εύχομαι την Πέμπτη να είμαι έτοιμος".
-Έτοιμος να πιάσεις άλλο ένα πέναλτι;
"Ελπίζω να μην χρειαστεί. Όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία το ματς με την Μέταλιστ αλλά έχουμε και ένα σημαντικό παιχνίδι για το πρωτάθλημα την Κυριακή. Πριν μιλήσουμε για το Europa League λοιπόν, θεωρώ ότι πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πολύ μεγάλο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Είναι δύσκολοι οι παίκτες του, έχω παίξει εκεί τέσσερις μήνες και για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, πρέπει να πάρουμε και αυτούς τους τρεις πόντους την Κυριακή. Να συνεχίσουμε να ασκούμε πίεση στον Παναθηναϊκό. Μετά το κυριακάτικο ματς θα σκεφτούμε την Μέταλιστ. Για μένα είναι μεγάλη ευχαρίστηση κάθε παιχνίδι της σεζόν. Είναι μεγάλη τιμή να παίζω εδώ".
-Τον Ολυμπιακό σε τι επίπεδο τον κατατάσσεις στην Ευρώπη;
"Πιστεύω ότι φέτος η χρονιά ήταν άτυχη για τον Ολυμπιακό, γιατί έμεινε για ένα πόντο έξω από την φάση των νοκ άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ. Είδα το ματς με την Άρσεναλ, στο Λονδίνο, ήταν πολύ άτυχος. Για την συνέχεια; Αν πηγαίνουμε έξω πιστεύουμε περισσότερο στον εαυτό μας, μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Ποτέ δεν ξέρεις στην ζωή. Η Ελλάδα κέρδισε το EURO και δεν νομίζω ότι πίστευαν πολλοί ότι θα τα κατάφερναν οι Έλληνες. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο".
-Ποιος είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας που συνεργάστηκες;
"Πιστεύω ένας ήταν ο Τζίμι Γουόκερ με τον οποίο ήμουν στην Γουέστ Χαμ. Ήταν χαβαλές τύπος και πολύ καλός φίλος. Θα μου άρεσε να ήταν δίπλα μου. Ο Φαμπιάν Μπαρτέζ ήταν διαφορετικός τερματοφύλακας. Δεν μιλούσε αγγλικά και πολύ. Αλλά όταν μιλούσε, άκουγα τις συμβουλές του. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσους τερματοφύλακες γνώρισα. Και κάθε ένας από αυτούς είναι διαφορετικός χαρακτήρας. Είχα 15-16 προπονητές τερματοφυλάκων και πολλούς συμπαίκτες. Ο Ολυμπιακός είναι ο 9ος σύλλογος που ήρθα".
-Από τον Φέργκιουσον υπάρχει κάτι που έχεις κρατήσει;
"Ναι. Μια ομιλία του. Είχαμε φέρει μια ισοπαλία με την Άρσεναλ στο Χάιμ
Keywords
Τυχαία Θέματα