Κάρολ στην Ελλάδα, Μέγερι στην Ευρώπη

09:03 24/9/2012 - Πηγή: AEK365

Πολλά σχόλια προκάλεσε η απόφαση του Λεονάρντο Ζαρντίμ να αλλάξει τερματοφύλακα στο παιχνίδι της Τρίτης κόντρα στην Σάλκε για το Τσάμπιονς Λιγκ βάζοντας τον Μέγερι αντί του Κάρολ με τον Βορειοϊρλανδό να επιστρέφει βασικός κόντρα στον Πανθρακικό και τον Πορτογάλο τεχνικό να αποκαλύπτει πως ο Μέγερι θα παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο Κάρολ στο πρωτάθλημα.

Στην συνέντευξη Τύπου μετά το 4-1 επί του Πανθρακικού, ο προπονητής του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για το θέμα με τους τερματοφύλακες

και απάντησε: "Έτσι θα συνεχίσουμε. Αυτή είναι η σκέψη. Ο Ρόι θα είναι στο πρωτάθλημα και ο Μέγερι θα παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ".
Για τον Φετφατζίδη και τον Μασάντο ο Ζαρντίμ δήλωσε: "Ο Φετφατζίδης είναι ένας νέος ποδοσφαιριστής που θα πάρει ευκαιρίες, όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές. Είναι νέος και χρειάζεται δουλειά. Έχουμε πολλά νέα παιδιά που χρειάζονται πολλή δουλειά. Θα παίρνουν χρόνο για να αποκτήσουν την εμπειρία που χρειάζονται. Μιλάω για τον Φετφατζίδη, τον Μανωλά, τον Σιόβα και όλα τα νέα παιδιά που πρέπει να αναπτυχθούν μέσα από την δουλειά. Ο Μασάντο θα παίζει όπου χρειάζεται η ομάδα. Αυτό είναι το πλάνο, ανάλογα με το παιχνίδι. Ο Μασάντο όπως και ο Φουστέρ μπορούν να παίζουν σε διάφορες θέσεις. Είτε στο κέντρο είτε στα άκρα".
Όσο για την εμφάνιση του Αριέλ Ιμπαγάσα, ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε: "Ο Ιμπαγάσα είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς, διότι είναι διαφορετικός από τους υπόλοιπους που έχουμε. Έχει ξεχωριστή και πολύ καλή συμπεριφορά μέσα στο χορτάρι, αλλά είναι 36 ετών και πρέπει να τον διαχειριστούμε αναλόγως. Δεν έχει την φυσική κατάσταση που είχε κάποτε, για αυτό πρέπει να ρίξουμε βάρος στην διαχείριση του".

Keywords
Τυχαία Θέματα