Κασίγιας: Θα πήγαινα διακοπές με Ρονάλντο

16:51 14/12/2012 - Πηγή: AEK365

Πολλές φορές έχει γίνει λόγος για τις κακές σχέσεις που έχουν οι Πορτογάλοι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης με τους υπόλοιπους του ρόστερ με τον Ίκερ Κασίγιας να διαψεύδει κάτι τέτοιο και μάλιστα να υποστηρίζει πως ο ίδιος δεν θα είχε πρόβλημα να κάνει διακοπές με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και να πληρώσει και τα έξοδα.

Σε δηλώσεις του ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Διακοπές με τον Ρονάλντο; Φυσικά και θα πήγαινα μαζί του... και θα πλήρωνα και τα έξοδα. Οι Κριστιάνο, Πέπε και Κοεντράο περνούν πολύ χρόνο μαζί, πράγμα που είναι λογικό καθώς παίζουν μαζί και

στην Πορτογαλία, αλλά και όταν βρίσκονται στη Μαδρίτη κάνουν παρέα".
Ο Κασίγιας μίλησε και για τους Οζίλ, Μαρσέλο, Κεντίρα: "Ο Μαρσέλο είναι η ψυχή της ομάδας, ενώ ο Οζίλ σχεδόν ποτέ δε θέλει να μιλάει. Στην αρχή τον κορόιδευα και τον αποκαλούσα ‘σκαθάρι' . Ο Κεντίρα είναι περίπου το ίδιο. Εμένα με αποκαλούν ‘πεπόνι', γιατί το κεφάλι μου είναι πολύ μεγαλύτερο από το σώμα μου".
Για το τίμημα που πληρώνει όντας δημόσιο πρόσωπο, ο διεθνής τερματοφύλακας δήλωσε: "Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο πληρώνεις ένα τίμημα. Πρέπει να καταλάβεις το γιατί οι δημοσιογράφοι σε βγάζουν φωτογραφίες, όπου και αν βρεθείς. Είναι το επάγγελμά τους και προσπαθούν να ζήσουν από αυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα