Κασνακίδης: Πρόεδρος ο Δημητρέλος

19:46 2/2/2012 - Πηγή: AEK365

Η υποψηφιότητα του Ανδρέα Δημητρέλου, για τη διαδοχή στη θέση του προέδρου, είναι αυτή που στηρίζεται μέχρι στιγμής τόσο από τους νυν μεγαλομετόχους (Νοτιάς-Supporters), τόσο από τον Σταύρο Αδαμίδη, αλλά και τους μετόχους του 2004, που δείχνουν «ζεστοί» σε μια τέτοια προοπτική. Παρότι το θέμα της Γ.Σ. των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ, είναι ακόμα ανοιχτό, αφού δεν είναι σίγουρο για το αν θα γίνει αύριο, η συγκεκριμένη υποψηφιότητα δείχνει να κερδίζει πόντους. Μάλιστα, στο ανοιχτό Δ.Σ. των Supporters, που διεξάγεται

αυτή την ώρα, ο πρόεδρος του κλαμπ, Μάκης Κασνακίδης, ενημέρωσε πως ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ θα είναι ο Ανδρέας Δημητρέλος, κατά 99,9%, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Από κει και πέρα, η άλλη υποψηφιότητα, που μέχρι στιγμής είχε γίνει γνωστή, ήταν αυτή του Χρήστου Κωστή. Ωστόσο, όπως ο ίδιος τόνισε, θα έβγαινε μπροστά μόνο μέσω Πρωτοδικείου. Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πως το σκέφτονται στην ΑΕΚ και ήδη οι Supporters, σεβόμενοι τον παλαίμαχο άσο της Ένωσης, του έχουν προτείνει να αναλάβει κάποιο πόστο μέσα στο νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ, όπως χαρακτηριστικά τονίστηκε από τους εκπροσώπους του κλαμπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα