Καστίγιο: Να φτάσει ο Άρης εκεί που πρέπει

15:26 3/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Νέρι Καστίγιο βραβεύτηκε με τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της 19ης αγωνιστικής με τον επιθετικό του Άρη να διαβεβαιώνει πως στα επόμενα παιχνίδια θα εμφανιστεί ακόμα καλύτερος προκειμένου αυτός και οι συμπαίκτες του να φτάσουν τον Άρη εκεί που πρέπει.

Σε δηλώσεις του κατά την βράβευση του, ο Καστίγιο τόνισε: " Προσπαθώ να είμαι σε κάθε παιχνίδι ο καλύτερος. Να κερδίσουμε την Κυριακή σε ένα δύσκολο παιχνίδι που έχουμε ώστε να συνεχίσουμε την προσπάθεια να φτάσει ο Άρης

εκεί που πρέπει".

Το βραβείο στον Καστίγιο παρέδωσε ο Γιάννης Μιχαλήτσος για τον οποίο ο Καστίγιο δήλωσε: " Ήθελα να ευχαριστήσω τον κόουτς (σ.σ. Γιάννη Μιχαλήτσο). Ήταν ο πιο σημαντικός άνθρωπος που βρήκα στην περίοδο που είμαι εδώ. Χωρίς τον μίστερ δε θα μπορούσα να παίξω έτσι και να πάρω το βραβείο», τόνισε ο Καστίγιο και πρόσθεσε: «Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε να μας προπονεί, μου μιλούσε και όταν πήρε την ομάδα μου έδειξε εμπιστοσύνη να πετύχω όλα αυτά. Θέλω να ευχαριστήσω τον μίστερ και τον κ. Κόντη που ήταν στα δύσκολα μαζί μου. Τους το αφιερώνω γιατί στα δύσκολα ήταν κοντά μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα