Καστίγιο: Στην Εθνική μέσω Άρη

11:46 8/2/2012 - Πηγή: AEK365

Τις εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών με την φανέλα του Άρη θέλει να συνεχίσει ο Νέρι Καστίγιο προκειμένου, όπως εκμυστηρεύτηκε, να μπορέσει να κληθεί ξανά στην εθνική ομάδα του Μεξικού.

Σε δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του, ο Μεξικανός επιθετικός του Άρη τόνισε: "Θα συνεχίσω να τα δίνω όλα στον Άρη, προσπαθώντας να τον βοηθήσω και βάζοντας γκολ, προκειμένου να επιστρέψω στην εθνική ομάδα. Θα ήταν κάτι πολύ

όμορφο. Πάντως δεν έχω μιλήσει με κανέναν, δεν έχω δεχθεί κανένα τηλεφώνημα. Υπήρξαν στιγμές που είχα πει ότι δεν ήθελα να ξαναπαίξω στην Εθνική, αλλά αυτό οφείλονταν σε προσωπικά προβλήματα. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει στην ομάδα του, να βάζει γκολ και να έχει προοπτική να κληθεί στην εθνική ομάδα. Αυτό επιθυμούν όλοι".

Στην συνέχεια ο Καστίγιο μίλησε για την αντικατάσταση του Πρόμπιερζ από τον Μασάδο στην τεχνική ηγεσία του Άρη λέγοντας: "Η αλλαγή προπονητή στον Άρη ήταν πολύ σημαντική, γιατί η ομάδα πήγαινε πολύ άσχημα. Κάθε παίκτης χρειάζεται να εισπράττει εμπιστοσύνη και να είναι χαρούμενος για να μπορεί να αποδίδει μέσα στο σύνολο. Ευτυχώς τα πράγματα πηγαίνουν καλά τώρα και είμαι πολύ χαρούμενος. Εκμεταλλεύομαι την στιγμή".

Keywords
Τυχαία Θέματα