Απόδραση από το Μιλάνο για Νάπολι

15:28 22/9/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΙΛΑΝ- ΝΑΠΟΛΙ: 1-2
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Τεράστιο διπλό πέτυχε η Νάπολι μέσα στην έδρα της Μίλαν με 2-1 και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τη Ρόμα.

Μόλις στο 1ο λεπτό, το σουτ του Χάμσικ πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 5', την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Ιγκουαΐν. Τελικά στο επόμενο λεπτό, ο Μπρίτος με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τη Νάπολι, ενώ στο 15' το σουτ του Χάμσικ έφυγε μόλις άουτ. Στο 24' ο Ρέινα είπε όχι σε κεφαλιά του Μάτρι, ενώ στο 33' ο Μπαλοτέλι αστόχησε από καλή

θέση.

Στο 48ο λεπτό ο Μεσές σημάδεψε το δοκάρι της Νάπολι, αλλά στο 52' ο Ιγκουαΐν με τρομερό σουτ, έκανε το 2-0 για τη Νάπολι. Η Μίλαν έφτασε μια ανάσα από το γκολ στο 61ο λεπτό, όταν κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Ρέινα είπε όχι στον Μπαλοτέλι που έχασε το πρώτο πέναλτι της καριέρας του. Στο 66' ο Ρέινα είπε ξανά όχι σε σουτ του «Σούπερ Μάριο», ο οποίος είχε και δοκάρι στο 70ο λεπτό. To γκολ για τη Μίλαν πέτυχε στις καθυστερήσεις ο Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος άξιζε αυτό το γκολ. Mε τη λήξη του αγώνα, αποβλήθηκε ο Μπαλοτέλι.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε (78' Νοτσερίνο), Μεσές, Ζαπάτα, Εμάνουελσον, Ντε Γιονγκ, Πόλι (72' Νιάνγκ), Μουντάρι, Μπίρσα (56' Ρομπίνιο), Μάτρι, Μπαλοτέλι

ΝΑΠΟΛΙ: Ρέινα, Μπρίτος, Αλμπιόλ, Ντζεμαϊλί, Σουνίγκα, Μπεχράμι, Χάμσικ (67' Πάντεφ), Καγιεχόν, Ινσίνιε (84' Ινλέρ), Ιγκουαΐν (78' Μέρτενς)

ΜΠΟΛΟΝΙΑ- ΤΟΡΙΝΟ: 1-2
Γήπεδο: Ρενάτο Νταλ'Άρα

Πολύτιμό διπλό πήρε η Τορίνο, που νίκησε με 2-1 την Μπολόνια.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Τορίνο που άνοιξε το σκορ στο 2ο μόλις λεπτό με τον Ντ'Αμπρόζιο, ο οποίος στο 4'΄ε΄λιχε ακόμη ένα καλό σουτ που πέρασε μόλις άουτ. Στο 7' η κεφαλιά του Κονε έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 28' η Μπολόνια είχε δοκάρι με τον Τσεχ. Τελικά στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ, καθώς ο Νατάλι εκμεταλλεύτηκε την ασταθή επέμβαση του Παντέλι και από κοντά έκανε το 1-1. Η Μπολόνια άγγιξε και το 2ο γκολ στο 40ο λεπτό, καθώς ο Γκάρικς είχε δοκάρι, αλλά στο 45' ο Τσέρτσι με πέναλτι έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ την Τορίνο.

Η Μπολόνια έμεινε με 10 παίκτες από το 46ο λεπτό λόγω αποβολής του Νατάλι, αλλά προσπάθησε και είχε ευκαιρίες να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Κούρτσι, Γκάρικς, Νατάλι, Άντονσον, Τσεχ, Ντέλα Ρόκα (71' Πέρες), Πατσιέντζα (80' Κριστάλδο), Κονέ, Ντιαμάντι, Μπιάνκι, Μοσκαρντέλι (46' Μαντοβάνι).

ΤΟΡΙΝΟ: Παντέλι, Μπόβο, Μορέτι, Νταρμιάν, Γκλικ, Μπρίγκι, Βίβες, Ελ Καντουρί, Ντ'Αμπρόζιο, Μετζιορίνι (68' Φάρνερουντ), Τσέρτσι.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ- ΒΕΡΟΝΑ: 2-1
Γήπεδο: Γιουβέντους Στάντιουμ

Η Γιουβέντους κέρδισε με 2-1 τη Βερόνα και πλησίασε κοντά στην κορυφή.

Στο 5' και στο 7' τα σουτ των Μπονούτσι και Πογκμπά δεν βρήκαν στόχο, ενώ την ίδια τύχη είχε και η προσπάθεια του Γιορέντε στο 12'. Στο 17ο λεπτό, ο Ράφαελ σταμάτησε τον Τέβες, όπως έκανε και στο 20' και στο 22' με τους Βιδάλ και Πογκμπά, ενώ στο 23΄το σουτ του Μπονούτσι έφυγε άουτ. Στο 25' το σουτ του Τέβες, έξυσε το δοκάρι του Ράφαελ, αλλά στο 36' η Βερίονα πήρε κεφάλι στο σκορ με γκολ του Κατσιατόρε. Η Γιουβέντους ξύπνησε και ισοφάρισε στο 40ο λεπτό με σουτ του Τέβες, ενώ στο 45' η Γιούβε είχε διπλό δοκάρι με τον Τέβες., ωστόσο στο 45+3' ο Γιορέντε με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Βιδάλ, έκανε το 2-1.

Στο 63ο λεπτό το σουτ του Πίρλο σταμάτησε στον Ράφαελ, ενώ στο 65' το σουτ του Πογκμπά τράνταξε το δοκάρι της Βερόνα.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σοράρι, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Ογκμπόνα, Ίσλα, Βιδάλ, Πίρλο (66' Μαρκίζιο), Πογκμπά, Ασαμόα, Τέβες (79' Τζιοβίνκο), Γιορέντε (69' Βούτσινιτς)

ΒΕΡΟΝΑ: Ράφαελ, Γκονζάλες, Μόρας, Μπιανκέτι, Κατσιατόρε, Ρομούλο, Ντονάτι (58' Γκόμες), Χάλφρεντσον (77' Ντοναντέλ), Αγκοστίνι (68' Ιτούρμπε), Ζορζίνιο, Κάκια.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ- ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: 0-2
Γήπεδο: Αντζούρι Ντ'Ιτάλια

Την πολύ καλή φετινή της πορεία συνέχισε η Φιορεντίνα, που πέρασε με 2-0 απ' την έδρα της Αταλάντα και παρέμεινε στις πρώτες θέσεις.

Στο 10ο λεπτό, η κεφαλιά του Γέπες, έφυγε μόλις άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχαν και οι προσπάθειες των Καρμόνα και Ντένις στο 29' και στο 32'. Τελικά στο 41ο λεπτό, μετά από κόντρες η μπάλα έφτασε στον Φερνάντες που από καλή θέση έκανε το 1-0 για τη Φιορεντίνα.

Οι «βιόλα» πίεσαν και στην επανάληψη και έχασαν πολλές ευκαιρίες αλλά στο 69' μετά από κόρνερ, ο Ρόσι κατέβασε όμορφα και με διαγώνιο σουτ, έκανε το 2-0.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Κονσίλι, Στεντάρντο, Λουκίνι, Γέπες, Μιλιάτσιο (67' Μπριέντζα), Καρμόνα, Μπασέλι, Ραϊμόντι, Μπρίβιο (57' Μπναβεντούρα), Ντένις, Μοράλες (74' Λιβάγια).

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο, Ροντρίγκες, Σάβιτς, Τόμοβιτς, Πασκουάλ, Αμπροζίνι, Φερνάντες (70' Μπάκιτς), Βαλέρο, Ακουϊλάνι, Ρόσι (78' Μάτος), Βόλσκι (54' Χαοακίν)

ΚΑΤΑΝΙΑ- ΠΑΡΜΑ: 0-0
Γήπεδο: Άντζελο Μασιμίνο

Στο 0-0 κόλλησαν Κατάνια και Πάρμα και μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Στο 1ο μόλις λεπτό ο Αντουχάρ είπε όχι σε σουτ του Άκουα, ενώ στο 2', ο Μπεργκέσιο αστόχησε από καλή θέση. Οι δύο ομάδες δεν είχαν άλλες καλές φάσεις στο πρώτο μέρος και πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το σκορ κολλημένο στο μηδέν.

Στο 74' ακυρώθηκε γκολ του Αμάουρι, ενώ στο 78' ο Πλαζίλ είχε δοκάρι για την Κατάνια.

ΚΑΤΑΝΙΑ: Αντουχάρ, Μπελούτσι, Σπόλι, Λεγκροτάλιε, Αλμιρόν (65' Μπόατενγκ), Γκουαράντε, Πλαζίλ, Άλβαρες, Μονζόν, Μπεργκέσιο (34' Λόπες), Μπαριέντος (88' Κέκο).

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Κασάνι, Φελίπε, Λουκαρέλι, Άκουα, Παρόλο (64' Όμπι), Γκόμπι, Μαρκιόνι, Μπιαμπιανί (80' Ρόζι), Κασάνο (46' Κασάνο), Αμάουρι.

ΡΟΜΑ- ΛΑΤΣΙΟ: 2-0
Γήπεδο: Ολίμπικο

Στον έβδομο ουρανό πετούν στη Ρόμα, καθώς εκτός από τη νίκη κόντρα στη μισητή Λάτσιο (2-0) ήρθε και η κορυφή για τους «τζιαλορόσι».

Στο 12ο λεπτό, το σουτ του Ντε Ρόσι, έφυγε ψηλά άουτ, αλλά γενικότερα το ματς δεν είχε ρυθμό και φάσεις. Η καλύτερη στιγμή ανήκε στη Ρόμα και δημιουργήθηκε στο 31ο λεπτό. Μετά το φάουλ του Τότι ο Ζερβίνιο βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ ενώ θα μπορούσε να έχει κάνει και πάσα.

Στο 51ο λεπτό, μετά το φάουλ του Λούλιτς η μπάλα βρήκε στον Καστάν και βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Ντε Σάνκτις, ενώ στο 55' ο Κλόζε βρέθηκε φάτσα με τον Ντε Σάνκτις μετά το γέμισμα του Λούλιτς όμως από πολύ κοντά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 63' ο Μπαλτζαρέτι έκανε σουτ στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Λιάγιτς δεν κατάφερε σε κενή εστία να κάνει το κοντρόλ και να σκοράρει, αλλά στο 63' μετά από γρήγορη εκτέλεση κόρνερ στα δεξιά ο Τότι ύψωσε τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι για τον Μπαλτζαρέτι ο οποίος με αριστερό βολέ άνοιξε το σκορ. Στο 73ο λεπτό, ο Μαρκέτι είπε «όχι» σε κεφαλιά του Ντε Ρόσι μετά το φάουλ του Τότι, ενώ στο 81' ο Ντίας είδε κόκκινη για μαρκάρισμα στον Τότι με την απόφαση να είναι αυστηρή. Στο 90+2' ο Μαρκέτι είπεμ όχι με κεφαλιά του Μποριέλο και στο 90+3' ο Λιάγιτς με πε΄ναλτι έκανε το 2-0.

ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Μαϊκόν, Μπενατιά, Κάσταν, Μπαλτζαρέτι, Ντε Ρόσι, Πιάνιτς (86' Ταντέι), Στρούτμαν, Ζερβίνιο, Φλορέντζι (51' Λιάγιτς), Τότι (90' Μποριέλο).

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Τσάνα, Κονκό, Σιανί (78' Έντερσον), Καβάντα (71' Φλοκάρι), Γκονζάλες, Ερνάνες (78' Ντίας), Λεντέσμα, Καντρέβα, Λούλιτς, Κλόζε.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ- ΙΝΤΕΡ: 0-7
Γήπεδο: Σίτα ντελ Τρικολόρ

Περίπατο έκανε η Ίντερ επί της Σασουόλο, καθώς τη διέσυρε με 7-0.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Ίντερ, που άνοιξε το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό. Ο Ναγκατόμο έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Παλάσιο από κοντά, νίκησε τον Πομίνι. Στο 14ο λεπτό, το σουτ του Ταϊντέρ σταμάτησε στο δοκάρι της Σασουόλο, ενώ στο 23' ο Πομίνι έδιωξε το σουτ του Παλάσιο, αλλά στη συνέχεια, ο Ταϊντέρ από κοντά έκανε το 2-0. Η Ίντερ συνέχισε να πιέζει και στο 33' πέτυχε το 3-0 με αυτογκόλ του Πουτσίνο.

Στο 53ο λεπτό ο Άλβαρες με σουτ έκανε το 4-0, ενώ στο 64' ήταν η σειρά του Μιλίτο να σκοράρει και να γράψει το 5-0. Το 6-0 έκανε στο 74ο λεπτό ο Καμπιάσο με όμορφο σουτ, ενώ το τελικό 7-0 διαμόρφωσε στο 83' ο Μιλίτο με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Πομίνι, Μαφκνανέλι, Μισιρόλι, Ατσέρμπι, Κατσόλα (13' Πουτσίνο), Κούρτιτς, Ροσίνι (57' Μπιάνκο), Τσίσμπα (38΄Ζάζα), Σκελότο, Φλόρες, Τζίγκλερ,

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Καμπανιάρο, Ρανόκια, Ζουάν, Τζόναθαν (67' Γουάλας), Γκουαρίν, Καμπιάσο, Ταϊντέρ (87' Κόβασιτς), Ναγκατόμο, Άλβαρες, Παλάσιο (55' Μιλίτο).

Keywords
Τυχαία Θέματα