Καταιγιστική η Σάλκε

18:26 19/2/2012 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA- 22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΛΚΕ- ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: 4-0
Γήπεδο: Veltins Arena
Στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές επέστρεψε η Σάλκε και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Η ομάδα του Χουμπ Στέφενς διέσυρε με 4-0 τη Βόλφσμπουργκ και παρέμεινε ζωντανή στο κόλπο του τίτλου.
Η Σάλκε μπήκε δαιμονισμένη στο ματς και μόλις στο 7ο λεπτό ο Μέτζελντερ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ουτσίντα, σημάδεψε το δοκάρι του Μπανάλιο.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ 10ο λεπτό. Ο Ματίπ έπιασε την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Φαρφάν και ο Ραούλ από πολύ κοντά έκανε

το 1-0.
Η Βόλφσμπουργκ δεν κατάφερε να αντιδράσει και πέντε λεπτά αργότερα δέχτηκε και δεύτερο γκολ.
Ο Χους έπαιξε δεξιά για τον Τρας, ο οποίος έκοψε στην περιοχή και ο Χούντελαρ με ιδανικό πλασέ έκανε το 2-0.
Δύο λεπτά αργότερα ο Ούνερσταλ είπε όχι στο σουτ του Φελίπε, ενώ στο 23' ο γκολκίπερ της Σάλκε απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Ορόσκο και στη συνέχεια ο Μαντζούκιτς αστόχησε απελπιστικά μέσα από την περιοχή.
Η Σάλκε ήταν καταιγιστική και στην επανάληψη και στο 49ο λεπτό έκανε το 3-0. μετά από κόρνερ οι Μέτζελντερ και Παπαδόπουλος σηκώθηκαν στον αέρα, η μπάλα έφτασε στον Ματίπο που έκανε το 3-0 εξ επαφής.
Η νίκη της Σάλκε πήρε διαστάσεις θριάμβου στο 72', με τον Φουχς να κάνει από αριστερά τη σέντρα και τον Χούντελαρ να κάνει το 4-0 με κεφαλιά.
ΣΑΛΚΕ: Ούνερσταλ (46' Χίλντεμπραντ), Ουτσίντα, Παπαδόπουλος, Μέτζελντερ, Φουχς, Χέγκερ, Ματίπ, Φαρφάν (80' Μαρικά), Ντράξλερ (58' Πούκι), Ραούλ, Χούντελαρ.
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μπενάλιο, Τρας, Ρας, Φελίπε, Ροντρίγκες, Μάντλουνγκ (55' Πόλτερ), Χασέμπε (29' Σίο), Γίρασεκ, Ορόσκο, Σέφερ, Μαντζούκιτς (81' Σαλιχάμιντζιτς).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα