«Κατάλληλος ο Μαρτίνες για αντί-Καβάνι»

17:13 11/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ο 26χρονος επιθετικός της Πόρτο αρέσει πολύ στους Ιταλούς και σύμφωνα με αρκετά Μέσα από τη γειτονική μας χώρα, η Νάπολι προσπαθεί για την απόκτησή του. Το ενδιαφέρον των «παρτενοπέι» για τον Κολομβιανό άσο δεν περνάει απαρατήρητο από την πλευρά του παίκτη, που είναι θετική στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στον ιταλικό σύλλογο, όπως υποστήριξε ο εκπρόσωπος του ίδιου του ποδοσφαιριστή:
«Ο Μαρτίνες είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και αυτό το έχει αποδείξει τόσο στο πορτογαλικό πρωτάθλημα όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Γνωρίζουμε για το ενδιαφέρον της Νάπολι, ωστόσο

δεν είμαστε ακόμα σίγουροι για το κατά πόσο ισχύει αυτό. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έρθουμε σε επαφή με την πλευρά του ιταλικού συλλόγου για να μάθουμε περισσότερα. Πάντως, σίγουρα μπορεί να αντικαταστήσει τον Καβάνι», είπε χαρακτηριστικά ο Σαλβατόρε Φιόρε.
Αξίζει να αναφερθεί, ότι οι Πορτογάλοι αναφέρουν συνεχώς, πως ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του που αγγίζει τα 40 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο αυτό δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στη Νάπολι, σύμφωνα με τον Φιόρε: «Δεν νομίζω, ότι θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Δεν υπάρχουν πια στην αγορά ρήτρες. Ούτως ή άλλως ο πελάτης μου μιλάει με την Πόρτο, ώστε να γίνουν κάποιες αλλαγές στο συμβόλαιό του».

Keywords
Τυχαία Θέματα