Καταρρέει ο Πανιώνιος

16:57 10/2/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 21η αγωνιστική

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: 0-1

ΓΗΠΕΔΟ: Νέα Σμύρνη

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουκουλάκης

Σε περιπέτειες φαίνεται να μπαίνει ο Πανιώνιος που συνέχισε τις κακές εμφανίσεις και ηττήθηκε 1-0 από τον ΠΑΣ. Σε ένα μέτριο ματς η ομάδα των Ιωαννίνων είχε την ουσία

και έκανε ένα ακόμα βήμα για την είσοδο της στα πλέι-οφ.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλά και απείλησαν στο 5ο λεπτό με τον Ντούνη όμως μια φάση στο 13' άλλαξε τα δεδομένα. Καπάνταης και Τζημόπουλος διεκδίκησαν την μπάλα και ακολούθησε εκνευρισμός με τον διαιτητή να δείχνει κίτρινη στον παίκτη του ΠΑΣ και να αποβάλει τον έμπειρο επιθετικό. Η ομάδα των Ιωαννίνων εκμεταλλεύτηκε άμεσα το αριθμητικό πλεονέκτημα καθώς στο 18' ο Ντε Βινσέντι έκανε το σουτ, ο Γιαννακόπουλος έδιωξε ασταθώς με την μπάλα να πηγαίνει στον Ίλιτς που έκανε από κοντά το 0-1. Στο 25' ο Γεωργίου βρέθηκε σε καλή θέση αλλά το σουτ του ήταν απογοητευτικό

Κακός ο ρυθμός στην επανάληψη με τον ΠΑΣ να μένει με δέκα στο 59ο λεπτό όταν ο Τζημόπουλος είδε τη δεύτερη κίτρινη (η πρώτη στη φάση της αποβολής του Καπάνταη). Με την αριθμητική ισορροπία να έχει αποκατασταθεί ο Πανιώνιος ανέβηκε και προσπάθησε να πιέσει. Στο 78' ο Τόσκας νίκησε την άμυνα του ΠΑΣ στον αέρα αλλά ο Ταμπάσης μπλόκαρε. Ο Ίλιτς στο 86' δοκίμασε το πόδι του με τον Γιαννακόπουλο να μπλοκάρει δύσκολα με διπλή προσπάθεια. Στις καθυστερήσεις ο Βίλα βγήκε μόνος του απέναντι στον Γιαννακόπουλο αλλά δεν μπόρεσε να τον πλασάρει ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Κούρντι των γηπεδούχων έπιασε την κεφαλιά ανενόχλητος αλλά δεν βρήκε στόχο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δ. Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Τόσκας, Κοντοχρήστος (83'Τσαμπουρλίδης), Παναγιωτούδης (56'Μενδρινός), Παντίδος (76'Μπεκλετζής), Ντούνης, Κολοβός, Γουνδουλάκης, Καμπάνταης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ. Χριστόπουλος): Ταμπάσης, Πάντος, Τζημόπουλος, Οικονόμου, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Κεϊτά (51'Λίλα), Γεωργίου (62'Κολοβέτσιος), Κοροβέσης, Ντε Βινσέντι (85'Βίλα), Ίλιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα