Κατάσχεση στην ΕΠΟ!

15:57 24/10/2013 - Πηγή: AEK365

Η ιστοσελίδα sentragoal.gr σε δημοσίευμα της αναφέρει πως η εταιρεία PC System κατέθεσε σήμερα ασφαλιστικά μέτρα και συντηρητική κατάσχεση ύψους 1.5 εκ. ευρώ προς την ΕΠΟ.
Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής:
«Ασφαλιστικά μέτρα και συντηρητική κατάσχεση ύψους 1,5 εκατομμυρίου

ευρώ με κοινοποίηση στους χορηγούς της ΕΠΟ, κατέθεσε σήμερα η PC System, ανάδοχος εταιρεία για την υποδομή των καρτών υγείας των ποδοσφαιριστών που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα! Πρόκειται για επιταγές που έχουν σφραγιστεί, καθώς δεν έχουν πληρωθεί και αφορούν στο διάστημα Μάρτιος - Αύγουστος του 2013...
Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο θέμα είχε αναδειχτεί από τον Sentra 103,3 και το SentraGoal στις 27 Μαρτίου, φιλοξενώντας όλες τις απόψεις. Η ΕΠΟ έχει σπαταλήσει 14 εκατομμύρια ευρώ τα τελευταία εφτά χρόνια για τον μηχανισμό που θα εξέδιδε την κάρτα υγείας των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, που στην ουσία δεν εφαρμόστηκε ποτέ!
«Ναι, έχουν πάει στο βρόντο 14 εκατομμύρια ευρώ, γιατί ουδέποτε έγινε πράξη αυτή η συμφωνία» είχε τονίσει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Βούρβαχης, β'΄αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, τονίζοντας πως η ΕΠΟ είχε σταματήσει πλέον να πληρώνει την εταιρεία, μην καταβάλλοντας την τελευταία επιταγή...
«Τι φταίμε εμείς που δεν το λειτούργησαν; Δική τους είναι η ευθύνη. Οι υποχρεώσεις της εταιρείας και της ΕΠΟ είναι γραμμένες στις συμβάσεις. Μας λένε πως το πρόγραμμα είναι πολύ καλό, μας αρέσει, σώζει ζωές κλπ. Αλλά δεν υπάρχει απάντηση, παρά αοριστίες. Εάν σήμερα γινόντουσαν εξετάσεις θα βρίσκαμε τουλάχιστον 100 ακατάλληλα αποτελέσματα. Είναι πιθανόν λοιπόν κάποιοι να αγωνίζονται έχοντας πρόβλημα. Είμαστε η μόνη χώρα που έχουμε τα μηχανήματα και δεν αξιοποιούνται» ήταν η απάντηση του Αθανάσιου Ισμαήλου, ο οποίος είχε φιλοξενηθεί στον Sentra 103.3, διευκρινίζοντας πως η μη εφαρμογή του πλάνο δεν είναι ευθύνη της εταιρείας, αλλά της ΕΠΟ».

Keywords
Τυχαία Θέματα