Κατεβαίνει για πρόεδρος ο Γκαγκάτσης

15:46 4/8/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά τη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους 14 Ενώσεων της Βορείου Ελλάδος, ο Βασίλης Γκαγκάτσης είχε την 1η Αυγούστου νέα συνάντηση, αυτή τη φορά σε ξενοδοχείο του Λουτρακίου, με προέδρους Ενώσεων της Νοτίου Ελλάδος. Μετά και από αυτή τη συνάντηση τα πράγματα πλέον δείχνουν ξεκάθαρα: ο Βασίλης Γκαγκάτσης θα «κατεβάσει» υποψηφιότητα στην επερχόμενες εκλογές της ΕΠΟ.

Ο Γκαγκάτσης, εκτιμά ότι έχει εξασφαλισμένους ψήφους πάνω από 30 Ενώσεις και θεώρει ότι αυτός θα πάρει τη θέση του Πιλάβιου στην προεδρία της ΕΠΟ, είτε αν χρειαστεί να αντιμετωπίσει στις εκλογές τον Γιώργο Σαρρή που υποστηρίζει ο Μαρινάκης και κατ' επέκταση ο Ολυμπιακός, είτε αν τελικά ο Ολυμπιακός αποσύρει τη στήριξη προς τον Σαρρή και ο τελευταίος αποσύρει την υποψηφιότητά του, χωρίς να υπάρξει άλλος αντίπαλος.

Επιπλέον, ο Βασίλης Γκαγκάτσης θεωρεί βέβαιο ότι ο Πιλάβιος δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στην προεδρία της ΕΠΟ και θα ανακοινώσει επίσημα τη δική του υποψηφιότητα, αμέσως μόλις ανακοινωθεί ότι αποσύρει τη δική του υποψηφιότητα ο Πρόεδρος ΕΠΣ Μακεδονίας, Διονύσης Ψωμιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα