Καθάρισε από νωρίς η Τσέλσι

17:26 19/8/2012 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΟΥΙΓΚΑΝ- ΤΣΕΛΣΙ: 0-2
Γήπεδο: JJB
Με πρωταγωνιστή τον Αζαρ που «έφτιαξε» και τα δύο γκολ, η Τσέλσι έκανε ποδαρικό με νίκη στη φετινή σεζόν, καθώς επικράτησε με 2-0 της Γουίγκαν.
Η Τσέλσι μπήκε στο ματς δυνατά από το πρώτο κιόλας λεπτό και μόλος στο 2' βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Εντέν Αζάρ απέδειξε γιατί η μπλε ξόδεψαν

ένα κάρο λεφτά για να τον αποκτήσουν, έκανε άνω κάτω την άμυνα της Γουίγκαν, έστρωσε στον Ιβάνοβιτς κι εκείνος νίκησε εύκολα τον Αλ Χαμπσί.
Ο Βέλγος σταρ της Τσέλσι συνέχισε να είναι ασταμάτητος και σο 6 κέρδισε πέναλτι από τον Ραμίς. Ο Λάμπαρντ έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα κι έκανε το 2-0από πολύ νωρίς.
Μετά από τα δύο γκολ η Γουίγκαν αφυπνίστηκε και στο 19ο λεπτό, απείλησε την εστία του Τσεχ με την κεφαλιά του Ντι Σαντό που πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 27', Ιβάνοβιτς και Τσεχ δε συνεννοήθηκαν σωστά και παραλίγο να γίνει η ζημιά για την Τσέλσι.
Στο 38' ο Μόουσες έπιασε καλό σουτ, αλλά ο Τσεχ απομάκρυνε, ενώ στο 45+1' η μπάλα έφυγε από τον Τσεχ σε σουτ του Ντι Σαντό, αλλά ο Λουίζ απομάκρυνε πάνω στη γραμμή κι έσωσε την ομάδα του.
Η Τσέλσι έφτασε κοντά στο 3-0 στο 63', αλλά το σουτ του Τόρες απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή από τον Ραμίς, ενώ η Γουίγκαν είχε δύο απειλητικές στιγμές με τον Κονέ στο τελευταίο πεντάλεπτο και τίποτα παραπάνω.
ΓΟΥΙΓΚΑΝ: Αλ Χάμπσι, Αλκαράζ, ΜακΚάρθι, Κάλντγουελ, Ντι Σαντό (67' Κονέ), Μαλόνεϊ (48' Γκόμες), Μόουσες, ΜακΆρθουρ (80' Γουότσον), Μπόις, Ραμίς, Φιγκερόα
ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κόουλ, Λάμπαρντ, Λουίζ, Τόρες, Όμπι Μίκελ, Μάτα (83' Μεϊρέλες), Αζάρ (64' Όσκαρ), Τέρι, Μπέρτραντ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα