Καθάρισε ο Μοράτα, απίθανη η Σλοβακία!

23:40 27/3/2015 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2016-3ος ΟΜΙΛΟΣ-5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΚΟΠΙΑ-ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: 1-2
Γήπεδο: Φίλιππος ο Β'

Μεγάλο διπλό με 2-1 πέτυχε η Λευκορωσία μέσα στα Σκόπια αλλά δεν προλαβαίνει το τρένο της πρόκρισης.

Τα Σκόπια πίεσαν από το πρώτο λεπτό και στο 9' μόλις πήραν κεφάλι στο σκορ. Ο Ιμπραΐμι βρήκε τον Τραϊκόφσκι κι εκείνος

γύρισε όμορφα κι έκανε το 1-0 με συρτό σουτ. Η Λευκορωσία ανέβασε στροφές και τελικά στο 44 ο Χλεμπ έκανε τρομερή κούρσα, έδωσε για τον Καλάτσεφ που από κοντά έκανε το 1-1.

Στο 54ο λεπτό ο Πατσόφσκι είπε όχι όμορφα σε σουτ του Κίσλιακ. Στη συνέχεια τα ματς δεν είχε ρυθμό αλλά στο 82ο λεπτό ο Πατσέφσκι σταμάτησε αρχικά την Πουτίλο αλλά στην επαναφορά ο Κορνιλένκο έκανε το 2-1 για τους φιλοξενουμένους.

ΣΚΟΠΙΑ: Πατσόφσκι, Μαρκόσκι, Σίκοφ, Ριστόφσκι, Γκεοργκιέφσκι, Πολοζάνι (31' Μπάρντι), Ιμπραίμι, Τραϊκόφσκι, Αμπντουραχίμι (75' Μπλαζέφσκι), Βελκόσκι (63' Τοντορόφσκι), Χασάνι

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Ζεβνφ, Μαρτινόφσκι, Σίτοφ, Μπορντάτσεφ, Φιλιπένκο, Χλεμπ (87' Ντραγκούν), Μαέφσκι (80' Πουτίλο), Στάσεβιτς (90+3' Νεκχάιτσικ), Κίσλιακ, Καλάτσεφ, Κορνιλένκο.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ-ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ: 3-0
Γήπεδο: Štadión MŠK Žilina

Ασταμάτητη η Σλοβακία, κέρδισε με 3-0 εύκολα το Λουξεμβούργο και ουσιαστικά καθάρισε την πρόκριση.

Η Σλοβακία μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 10ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Το σουτ του Ντούριτσα βρήκε στο δοκάρι του Ζουμπέρ και στην επαναφορά ο Νέμετς έκανε το 1-0. Και πριν προλάβει να αντιδράσει το Λουξεμβούργο, στο 21' ο Βάις με όμορφο πλασέ έκανε το 2-0. Στο 25ο λεπτό ο Κόζατσικ απέκρουσε εντυπωσιακά το πλασέ του Ντεβίλ, αλλά στο 40' ο Πέκαρικ από κοντά έκανε το 3-0 μετά από ασίστ του Χούμποτσαν. Στο 43ο λεπτό ο Ζουμπέρ απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Στοχ όπως έκανε και στο 45' σε προσπάθεια του Βάις αυτή τη φορά.

Στην επανάληψη οι Σλοβάκοι έριξαν στροφές, ήλεγξαν απόλυτα το ρυθμό και κράτησαν εύκολα τη νίκη χωρίς να απειληθούν.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Κόζατσικ, Πέκαρικ, Σκρτελ, Ντούριτσα, Χούμποτσαν, Βάις (71' Μακ), Στοχ (80' Σέστακ), Χάμσικ, Κούτσκα (59' Χροσόφσκι), Πετσόφσκι, Νέμετς.

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ: Ζουμπέρ, Σανό, Σνελ, Φίλιπς, Γανς, Μουτς, Ζέρσον, Χόλτερ (51' Ντα Μότα), Μπένζι (78' Λατέρτζα), Γιόακιμ, Ντεβίλ (64' Παγιάλ)

ΙΣΠΑΝΙΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ: 1-0
Γήπεδο: Σάντσεθ Πιθχουάν

Έστω και δύσκολα, η Ισπανία κέρδισε με 1-0 την Ουκρανία και της ξέφυγε στο κυνήγι της πρόκρισης.

Στο 8ο μόλις λεπτό το σουτ του Μοράτα πέρασε λίγο άουτ, όπως και η κεφαλιά του Σίλβα στο 22', ενώ στο 28' οι «φούριας ρόχας» άνοιξαν το σκορ. Ο Κόκε βρήκε κάθετα τον Μοράτα που στο πέσιμο τσίμπησε όμορφα την μπάλα πάνω από τον Πιάτοβ για το 1-0. Η Ισπανία είχε τη μεγάλη ευκαιρία στο 42ο λεπτό για το 2-0 αλλά η κεφαλιά του Ράμος, βρήκε το δοκάρι των φιλοξενουμένων.

Στο 51ο λεπτό ο Κασίγιας απομάκρυνε εντυπωσιακά το σουτ του Ροτάν, όπως έκανε και στο 56', ενώ στο 63' το σουτ του Μοράτα πέρασε λίγο άουτ. Στο 67ο λεπτό η Ουκρανία έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Ροτάν και στο 73 η κεφαλιά του Ράμος πέρασε άουτ.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Κασίγιας, Πικέ, Ράμος, Χουανφράν, Άλμπα (79' Μπερνάτ), Μπούσκετς, Ινιέστα (73' Καθόρλα), Κόκε, Σίλβα, Ίσκο, Μοράτα (65' Πέδρο)

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Πιάτοβ, Κασερίντι, Φεντέτσκι, Κούτσερ, Σεβτσούκ, Τίμοστσουκ, Στεπανένκο (76' Γκαρμάς), Ροτάν, Γιαρμολένκο, Ζοζούλια (31' Κράβετς, 90' Μπουντκίσκι)), Κονοπλιάνκα

Keywords
Τυχαία Θέματα