«Καθάρισε» ο Ολυμπιακός

22:12 1/12/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ολυμπιακός πέτυχε δύο γρήγορα γκολ και «καθάρισε» από νωρίς τον Πλατανιά με 2-1. Για ακόμα μια φορά οι «ερυθρόλευκοι» δεν ικανοποίησαν με την εικόνα τους και ελπίζουν να βελτιωθούν, ενόψει Άρσεναλ και Παναθηναϊκού.

Το ματς

Οι παίκτες του Ολυμπιακού

έκλεισαν στο μισό γήπεδο τον Πλατανιά με τον Κηπουρό να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να είναι ο κορυφαίος των Κρητικών. Το πρώτο γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε με πέναλτι του Αμπντούν, έπειτα από μαρκάρισμα του Δέντσα στον Ιμπαγάσα, ενώ το 2-0 έγινε μετά από σέντρα του Χολέμπας και κεφαλιά του Τοροσίδη. Το σκορ θα μπορούσε να έχει φτάσει σε πολύ μεγαλύτερα επίπεδα, αλλά ένα λάθος του Κάρολ έβαλε τον Πλατανιά και πάλι στον αγώνα, όταν ο Ουντότζι σούταρε από τα 25 μέτρα με τον Κάρολ να χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του και μείωσε σε 2-1/

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από τον Πλατανιά, ωστόσο όχι τόσο απειλητικός όσο ήταν στο πρώτο μέρος, καθώς η άμυνα των φιλοξενούμενων ήταν πιο καλά οργανωμένη. Στις ευκαιρίες που δημιούργησε, ο Ιμπαγάσα ήταν πάλι ο... σερβιτόρος σε Φουστέρ και Μήτρογλου, αλλά κανείς από τους δύο δεν μπορούσε να νικήσει τον Κηπουρό. Οι Πειραιώτες είχαν την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του ματς, όμως ήταν «φλύαροι», ενώ πέρα από τις καλές στιγμές με τον Τζεμπούρ, ο οποίος είχε πάρει τη θέση του Μήτρογλου, δεν έκαναν κάτι άλλο αξιόλογο μέχρι το τέλος, με αποτέλεσμα να πάρουν τη νίκη με σκορ 2-1 και να σκέφτονται πλέον την αναμέτρηση με την Άρσεναλ και στο... βάθος τον Παναθηναϊκό.

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Τοροσίδης, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Μοδέστο, Μανιάτης (75' Γκρέκο), Ιμπαγάσα, Φουστέρ (84' Βλαχοδήμος), Αμπντούν, Μήτρογλου (65' Τζιμπούρ).

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Κανακούδης, Παληγεώργος, Δέντσας (22' Ντόε), Τζανής, Μιρτσέτα (73' Ναζλίδης), Γκονσάλες, Κάλαϊτζιτς, Μαραγκουδάκης, Ουκάρ (46' Μαρτσάκης), Ουντότζι.

Keywords
Τυχαία Θέματα