«Καθάρισε» σε δέκα λεπτά

18:31 27/11/2011 - Πηγή: AEK365

ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA-14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ- ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: «Βεζερστάντιον»

Την συντριβή από την Γκλάντμπαχ ξεπέρασε η Βέρντερ, αφού νίκησε με 2-0 την Στουτγάρδη στο «Βέζερ Στάντιον» με δύο γκολ σε δέκα λεπτά, φθάνοντας στην 4η θέση με είκοσι πέντε βαθμούς. Η Βέρντερ άγγιξε το προβάδισμα στο 15' όταν ο Βολφ τροφοδότησε τον Αρναούτοβιτς, ο οποίος σούταρε

από την μικρή περιοχή αλλά ο Ούλριχ έδιωξε σε κόρνερ. Η Στουτγάρδη απάντησε στο 18' με τον Χάιναλ να σουτάρει άουτ από την μεγάλη περιοχή, ενώ στο 23' οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Ρόζενμπεργκ να σουτάρει άουτ από την μικρή περιοχή μετά από πάσα του Χαντ. Η Βέρντερ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 26' όταν ο Μαρίν έβγαλε τον Αρναούτοβιτς μόνο απέναντι στον Ούλριχ, αλλά πλάσαρε άστοχα από το ύψος του πέναλτι. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 32' με τον Οκαζάκι να πιάνει την κεφαλιά μετά από σέντρα του Χάρνικ και τον Βίιζε να διώχνει σε κόρνερ, ενώ στο 36' η Βέρντερ άγγιξε το γκολ όταν ο Μαρίν τροφοδότησε τον Ρόζενμπεργκ που πλάσαρε αλλά ο Τάσκι έδιωξε προ της τελικής γραμμής. Η Στουτγάρδη «φλέρταρε» με το προβάδισμα στο 53' όταν ο Μολινάρο εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά για τον Χάιναλ που έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Βίιζε έδιωξε σε κόρνερ. Οι «πράσινοι» πήραν προβάδισμα στο 57' όταν ο Φριτς τροφοδότησε τον Χαντ, ο οποίος με αριστερό σουτ από την μικρή περιοχή έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν την ισοφάριση στο 64' όταν ο Χάρνικ πάσαρε στον Κακάου, ο οποίος σούταρε άουτ από το ύψος του πέναλτι. Η Βέρντερ «σφράγισε» την νίκη στο 67' όταν ο Μπαρτγκέφλε κέρδισε φάουλ από τον Μπουλαρούζ και ο Νάλντο με δεξί «κεραυνό» από τα 20 μέτρα νίκησε τον Ούλριχ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 80' με τον Φριτς να αστοχεί σε κεφαλιά μετά από σέντρα του Εκιτσί, ενώ στο 81' η Στουτγάρδη απάντησε με τον Γκέντερ να σουτάρει άστοχα από την μικρή περιοχή. Η Βέρντερ άγγιξε το τρίτο γκολ στο 84' όταν ο Χαντ πάσαρε στον Αρναούτοβιτς που σούταρε από το ύψος του πέναλτι, όμως ο Μολινάρο έδιωξε προ της τελικής γραμμής.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ.: Βίζε, Ιγκνιόφσκι, Βολφ, Νάλντο, Σμιτζ, Μπαρτγκέφλε, Φριτζ, Χάντ, Μαρίν (79' Εκιτσί), Αρναούτοβιτς (87' Τρινκς), Ρόζενμπεργκ (75' Βάγκνερ).

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Ούλριχ, Μπουλαρούζ, Τάσκι, Ροντρίγκες, Μολινάρο, Κβιστ, Κουζμάνοβιτς (46' Γκέντερ), Χάρνικ, Χάιναλ, Οκαζάκι (61' Γκέμπχαρτ), Πογκρέμπνιακ (61' Κακάου).

Keywords
Τυχαία Θέματα