Καθόρλα: Μάθαμε από τα λάθη μας

21:37 18/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Καθόρλα, στον δεύτερο χρόνο της παρουσίας του στους «κανονιέρηδες», βλέπει πλέον ένα πολύ διαφορετικό σύνολο. Όχι ως προς τα πρόσωπα, αλλά ως προς την προσέγγιση σε κάθε ματς, τον τρόπο δουλειάς και τη νοοτροπία του κάθε συμπαίκτη του.
Όπως εξηγεί, αυτά που έχουν αλλάξει σε σχέση με πέρυσι, είναι πως: «Έπρεπε να είμαστε περισσότερο συνεπείς και φέτος έχουμε καταφέρει να το διορθώσουμε αυτό. Κάνουμε λιγότερα λάθη. Πέρυσι, μας έλειπε πολλές φορές και η συγκέντρωση και χάναμε παιχνίδια με πολύ χαζό τρόπο, αλλά έχουμε μάθει από τα λάθη μας».
Το φετινό πρωτάθλημα της

Πρέμιερ Λιγκ, αποδεικνύει και με το παραπάνω γιατί θεωρείται το κορυφαίο στον κόσμο και αυτό υποστηρίζει και ο Ισπανός άσος: «Κάθε παιχνίδι στην Πρέμιερ είναι πολύ ανοιχτό και το πρωτάθλημα είναι πολύ αμφίρροπο! Έχει πλάκα! Δεν σημαίνει αυτό, όμως, ότι το ισπανικό πρωτάθλημα δεν είναι καλό, απλά εδώ στην Αγγλία όλα είναι πολύ διαφορετικά. Περνάω καλά, το απολαμβάνω και ωριμάζω κι εγώ περισσότερο, γιατί μαθαίνω συνεχώς νέα πράγματα».
Όσο για τη συνεργασία του με τον Μεσούτ Εζίλ και τη βοήθεια του Γερμανού στην ομάδα, ο Καθόρλα ανέφερε: «Αρκετές φορές τον χάνεις μέσα στο γήπεδο, αλλά ακόμα και με ένα κοντρόλ ή μια πάσα, μπορεί να αλλάξει εντελώς ένα ματς. Είναι... δώρο για εμάς ο Μεσούτ»!

Keywords
Τυχαία Θέματα