«Κάτι θα γίνει σίγουρα»

21:06 4/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Παναιτωλικό (1-1) εμφανίστηκε ο Δημήτρης Γόντικας, ενώ δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για το μέλλον του Παναθηναϊκού στα διοικητικά.

«Αν με ρωτούσατε πριν την έναρξη του αγώνα, για το αν θα ήμουν ευχαριστημένος με την ισοπαλία, θα σας έλεγα όχι. Τώρα όμως, με το γκολ στο 93' είμαι. Κατά διαστήματα παίξαμε καλά, αλλά στο μεγαλύτερο διάστημα όχι» είπε αρχικά και συνέχισε σχετικά με

το μέλλον του Παναθηναϊκού: «Η διαίσθησή μου είναι οτι ο Παναθηναϊκός είναι από αυτές τις ομάδες που δεν θα χαθούν.

Θα γίνει κάτι σίγουρα. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες για την συνεργασία που έχουμε και θα κάνουμε οτι καλύτερο περνάει από το χέρι μας. Η ομάδα αυτή υπάρχει επειδή κάποιοι είναι μέτοχοι. Άρα κάποιοι έχουν στηρίξει αυτήν την ομάδα. Για αυτό τους έχουμε ενήμερους για όλα, προκειμένου να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Νομίζω πάντως οτι θα βρεθεί λύση στο τέλος».

Σχετικά με τον Παναιτωλικό ανέφερε: «Ο Παναιτωλικός αγωνιστικά ήταν αυτό που περίμενα. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον κ.Κωστούλα για την δουλειά που έχει κάνει. Αξίζουν τέτοιες ομάδες, που είναι αυτόφωτες, να υπάρχουν στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα