«Κατουρήστε τον Κολόμβο»

14:31 23/5/2013 - Πηγή: AEK365

Χθες στην κεντρική πλατεία της Βαρκελώνης, το άγαλμα του Χριστόφορου Κολόμβου ήταν ντυμένο με φανέλα της Μπαρτσελόνα που φέρει τις υπογραφές των παικτών σε μια προσπάθεια των Καταλανών να διαφημίσουν τις εμφανίσεις της νέας σεζόν. Το γεγονός έκανε έξαλλους τους οπαδούς της Εσπανιόλ λίγες μέρες πριν το μεταξύ τους παιχνίδι στο "Κορνέγια Ελ Πρατ".
Μάλιστα σε μήνυμα του, ο σύνδεσμος οπαδών της Εσπανιόλ στην Αυστραλία έγραψε το εξής: "Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλα τα σπουργίτια της Βαρκελώνης να μαζευτούν αμέσως στο άγαλμα και να κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν".
Οι οπαδοί της Εσπανιόλ

είναι εξοργισμένοι και με το γεγονός πως το δημοτικό συμβούλιο της Βαρκελώνης χρηματοδότησε το... ντύσιμο του Χριστόφορου Κολόμβου με φανέλα της Μπαρτσελόνα και όπως έγινε γνωστό, η φανέλα θα παραμείνει στο άγαλμα μέχρι τις 9 Ιουνίου.
Σημειώνεται πως υπάρχουν και οπαδοί της Εσπανιόλ που ανακοίνωσαν πως θα γυρίσουν την πλάτη τους και θα αποδοκιμάσουν τους παίκτες της ομάδας τους όταν θα κάνουν την καθιερωμένη αψιδα θριάμβου για τους πρωταθλητές της Μπαρτσελόνα

Keywords
Τυχαία Θέματα