Κατσαβάκης: Ενίσχυση επειγόντως

22:51 28/12/2011 - Πηγή: AEK365

Άμεση ενίσχυση ζήτησε ο Μάκης Κατσαβάκης για την Δόξα Δράμας. Ο τεχνικός των δραμινιτών δήλωσε πως η ομάδα χρειάζεται άμεσα επιπλέον παίκτες προκειμένου να κυνηγήσει τον στόχο της που είναι η παραμονή στη Σούπερ Λίγκα. Ο Κατσαβάκης αναφέρθηκε και στην ήττα της ομάδας του από τον Άρη (2-0) και τόνισε πως η εικόνα ήταν αρκετά ενθαρρυντική για το μέλλον.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Είχαμε βελτιωμένη εικόνα και ήρθαμε αποφασισμένοι να παλέψουμε για ένα αποτέλεσμα. Η παρουσία μας -με δεδομένη την δυναμικότητα του Άρη- ήταν πολύ ενθαρρυντική.

Είχαμε αξιοπρεπή παρουσία αλλά η ανωτερότητα του Άρη δεν μας άφησε περιθώρια. Αν συνεχίζαμε με έντεκα παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο, πιστεύω θα διεκδικούσαμε κάτι. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και περισσότερο να συντονιστούμε στο πρέσινγκ. Εύχομαι υγεία σε όλους και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος και στον Άρη ό,τι καλύτερο, να κερδίσει το χαμένο έδαφος και το Κύπελλο όσο γίνεται να πάει πιο ψηλά και να το πάρει. Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά μας και περιμένουμε την ενίσχυση σαν μάννα εξ' ουρανού».

Για την αποβολή του Κανακούδη: «Επί είκοσι λεπτά προσπαθούσα να τον καλμάρω, σίγουρα θα έχει επίπληξη. Πρέπει να κοπούν κάποιες νοοτροπίες γιατί κι εγώ έχω νεύρα αλλά είμαι αναγκασμένος να τα αφήσω έξω από τον αγώνα».

Για το αν μπορεί ο Άρης να καλύψει το χαμένο βαθμολογικό έδαφος: «Ο Άρης έχει πολλές δυνατότητες, σε όλες τις γραμμές, ξεκίνησε βαθμολογικά άσχημα, αγωνιστικά μπορούσε. Με ένα σερί 5-6 παιχνιδιών, μπορεί να καλύψει το έδαφος. Βγαίνουν νέα παιδιά και αυτό είναι μονόδρομος με βάση την κρίση που υπάρχει στη χώρα μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα