Κατσικοκέρης: Θέλω συνέχεια να σκοράρω

18:32 29/8/2012 - Πηγή: AEK365

Είχε στόχο να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και να πάρει μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα. Το πέτυχε. Ήρθε στην ΑΕΚ. Τώρα, για τον Νίκο Κατσικοκέρη, επόμενος στόχος είναι να σκοράρει συνέχεια με τη φανέλα της Ένωσης και να δώσει το 100% για εκείνη. «Ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα, για να δείξω τι μπορώ να κάνω και να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις των ανθρώπων που με προτίμησαν. Έχω επίγνωση που είμαι. Στις μεγάλες ομάδες, όπως η ΑΕΚ, πρέπει να δίνω το 100% και να είμαι αυτός που πρέπει

και μέσα στο γήπεδο και εκτός γηπέδου. Οι στόχοι είναι μεγαλύτεροι φέτος, προφανώς και θα ήθελα συνέχεια να σκοράρω. Αυτή άλλωστε είναι η δουλειά του επιθετικού. Στόχος μου είναι να ξεπεράσω τα περσινά γκολ (σ.σ. 7)», είπε ο φορ της ΑΕΚ κατά την παρουσίαση του στα Σπάτα και κατέληξε μιλώντας για το στόρι της μεταγραφής του:

«Πέρασε από διάφορα κύματα. Υπήρξαν δυσκολίες και ευτυχώς ξεπεράστηκαν. Θέλω να ευχαριστήσω την ΑΕΚ και τον Εργοτέλη που τα βρήκαν. Πήρε και ο Εργοτέλης τα χρήματα που χρειάστηκε και έγινε το όνειρό μου πραγματικότητα. Όπως κάθε παίκτης έτσι κι εγώ ήθελα να παίξω σε μία μεγάλη ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα