Κατσουράνης: «Μπορεί Μουντιάλ η Εθνική»

08:41 2/6/2013 - Πηγή: AEK365

Πεπεισμένος ότι η Εθνική ομάδα μπορεί να βρεθεί στα γήπεδα της Βραζιλίας εμφανίστηκε ο Κώστας Κατσουράνης, τονίζοντας όμως ότι θα πρέπει να έρθει το διπλό στη Λιθουανία.

Ο άσος του ΠΑΟΚ τόνισε ότι η νίκη είναι μονόδρομος κόντρα στους Λιθουανούς, επισήμανε πως η «γαλανόλευκη» είναι μεγάλη ομάδα, ενώ συνέστησε στον κόσμο να μην απογοητεύεται.

Μιλώντας στη «Real» είπε αρχικά για την ήττα στη Βοσνία

και τη συνέχεια στη διοργάνωση: «Χάσαμε ναι, μα και πάλι μια χαρά μπορούμε να τα καταφέρουμε, αρκεί φυσικά να επικρατήσουμε της Λιθουανίας, σ' ένα ματς όπου η νίκη είναι μονόδρομος».

Σχετικά με τις δυσκολίες του αγώνα ανέφερε πως: «Δεν είναι ό,τι καλύτερο να αγωνίζεσαι σε γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα, ωστόσο το έχουμε ξανακάνει και πιστεύω ότι και αυτή τη φορά, με σοβαρότητα, μαχητικότητα και μεγάλη προσπάθεια, θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Συνεχίζοντας ο διεθνής μέσος υποστήριξε πως: «Και με την Τουρκία είχαμε χάσει παλιότερα, όμως στο τέλος εμείς χαμογελάσαμε. Ο κόσμος δεν πρέπει να απογοητεύεται, είμαστε μεγάλη ομάδα και να είστε βέβαιοι πως θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να πανηγυρίσουμε την πρόκριση στο Μουντιάλ».

Όσο για το «κλειδί» του αγώνα με τους Λιθουανούς: «Τη νίκη θα τη δώσουν η συγκέντρωση και τ λιγότερα δυνατά λάθη. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά θα μπούμε στο παιχνίδι αποφασισμένοι να το φέρουμε στα μέτρα μας και να το κάνουμε δικό μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα