Καβάνι: Προκαλούν ανατριχίλα Ρεάλ, Μπάρτσα

13:08 5/2/2013 - Πηγή: AEK365

Στην παρούσα φάση η μεταγραφή δεν βρίσκεται στο μυαλό του Έντισον Καβάνι ο οποίος ωστόσο άφησε ανοικτή την πόρτα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα προσθέτοντας πως τα ονόματα τους και μόνο προκαλούν ανατριχίλα.
Με αφορμή την φιλική αναμέτρηση της Ουρουγουάης με την Ισπανία, ο επιθετικός της Νάπολι τόνισε: "Αν μιλάμε για τη Ρεάλ Μαδρίτης ή τη Μπαρτσελόνα, τότε μιλάμε για δύο κορυφαίους συλλόγους σε παγκόσμιο επίπεδο. Μια πρόταση από αυτές τις ομάδες δεν θα μπορούσε να με αφήσει αδιάφορο. Μια απλή αναφορά στα ονόματα αυτά μου προκαλεί ανατριχίλα, πόσο μάλλον

να ξέρεις πως θέλουν να σε αποκτήσουν".
Για το μέλλον του στην Νάπολι, ο Καβάνι δήλωσε: "Αυτή τη στιγμή δεσμεύομαι με συμβόλαιο με τη Νάπολι, το οποίο λήγει σε 4 χρόνια. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά, οπότε αυτό που κοιτάω είναι να προετοιμάζομαι για το επόμενο παιχνίδι όσο καλύτερα μπορώ και τίποτε άλλο. Μια μεταγραφή μου δεν με απασχολεί για την ώρα, αφού στο μυαλό μου είναι η κατάκτηση του τίτλου με τη Νάπολι. Κάτι που θα με γεμίζει χαρά, αλλά θα ενθουσιάσει και όλους τους οπαδούς αυτής της σπουδαίας ομάδας".

Keywords
Τυχαία Θέματα