Καβγάς Βενιζέλου-δημοσιογράφου (VIDEO)

19:37 9/3/2012 - Πηγή: AEK365

Κατά τη διάρκεια της μεσημβρινής συνέντευξης Τύπου του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου σημειώθηκε ένα επεισόδιο μεταξύ του υπουργού με την δημοσιογράφο του πρακτορείου ειδήσεων Ην-Ων, Δήμητρα Γκαλονάκη.

Όταν η δημοσιογράφος έθεσε την ερώτησή της ο κ. Βενιζέλος αρνήθηκε να της απαντήσει λέγοντάς της «Επαναλαμβάνεστε, η ερώτηση έχει απαντηθεί» και αγνοώντας την προχώρησε στονε πόμενο δημοσιογράφο.

Ωστόσο, η δημοσιογράφος μετά από αυτό το περιστατικό εξοργισμένη άρχισε να φωνάζει στον υπουργό «Με φοβάσαι. Μου έχεις ξανακάνει το ίδιο», για να της απαντήσει ο Βενιζέλος ξανά ότι «απάντησα». Η δημοσιογράφος επέμεινε, ωστόσο ο υπουργός την αγνόησε ξανά.

Να σημειωθεί ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε συμβεί ένα ανάλογο περιστατικό με την ίδια δημοσιογράφος και τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος είχε αρνηθεί να απαντήσει σε ερώτηση της για το επίπεδο ζωής των Ελλήνων και για το πότε θα γίνουν εκλογές, λέγοντάς της ότι ο τόνος της έμοιαζε με κοινοβουλευτικό και όχι με δημοσιογραφικό (βίντεο 2).

Keywords
Τυχαία Θέματα