«Κερασάκι και όχι σάπιο μήλο ο Μπαλοτέλι»

10:44 11/1/2013 - Πηγή: AEK365

Η πρόσφατη δήλωση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι σύμφωνα με την οποία ο Μάριο Μπαλοτέλι είναι ένα "σάπιο μήλο" που δεν θα έπαιρνε ποτέ στην Μίλαν προκάλεσε αίσθηση με τον Μίνο Ραϊόλα να υποστηρίζει από την μεριά του πως ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι είναι "κερασάκι" προσθέτοντας πως ο ιδιοκτήτης της Μίλαν υπέπεσε σε μεγάλη γκάφα.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του Μπαλοτέλι τόνισε: "Ο Μπερλουσκόνι έκανε λάθος. Υπέπεσε σε μεγάλη γκάφα, λέγοντας αυτά που είπε. Ήταν ένα σφάλμα και νομίζω πως τώρα πια το έχει καταλάβει και εκείνος. Οι φωνές που στρέφονται εναντίον

του είναι ολοένα και περισσότερες. Θα έπρεπε να ξέρει πως ο Μάριο δεν είναι ένα... σάπιο μήλο, αλλά ένα... κερασάκι".
Στην Νάπολι έσπευσαν να στηρίξουν τον Μπαλοτέλι και αυτό προκάλεσε σενάρια για ενδιαφέρον της Κυπελλούχου Ιταλίας για τον ποδοσφαιριστή με τον Ραϊόλα να απαντά το εξής: "Οι πιθανότητες να επιστρέψει ο Μπαλοτέλι στην Ιταλία μέσα στον Ιανουάριο είναι απειροελάχιστες. Λιγότερες από μια στο εκατομμύριο. Από την άλλη δεν υπάρχει κανένα θέμα με την Νάπολι. Ποτέ δεν μου έκαναν κάποια κρούση, ούτε καν σε θεωρητικό επίπεδο. Όσα έχουν πει για τον πελάτη μου είναι απλά λόγια συμπαράστασης και θαυμασμού. Τίποτε περισσότερο".

Keywords
Τυχαία Θέματα