Κέρδισε η Γιούβε, πανηγύρισε και η Σαχτάρ

23:53 5/12/2012 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- 5ος ΟΜΙΛΟΣ 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 0-1
Γήπεδο: Ντονμπάς Αρίνα

Μεγάλο διπλό-πρωτιά πήρε η Γιουβέντους στην έδρα της Σαχτάρ με 1-0, αλλά και οι Ουκρανοί δε έμειναν παραπονεμένοι καθώς προκρίθηκαν ως δεύτεροι

Το ματς δεν είχε φάσεις στα πρώτα λεπτά, αλλά στο 20' η Γιουβέντους διαμαρτυρήθηκε σωστά για πέναλτι που δε δόθηκε πάνω σε χέρι του Φερναντίνιο. Η Γιουβέντους ήταν καλύτερη και στο 38ο λεπτό βρέθηκε μια ανάσα από το γκολ,

όταν ο Τζιοβίνκο έμεινε μόνος με τον Πιάτοφ, αλλά δεν πλάσαρε σωστά και η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 48ο λεπτό ο Μπουφόν απομάκρυνε ασταθώς το σουτ του Ρακίτσκι και στην επαναφορά ο Τεσέιρα αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 52' το σουτ του Πίρλο έφυγε μόλις άουτ. Στο επόμενο λεπτό τα διαγώνιο του Μκιταριάν έφυγε άουτ και στο 55' η Γιουβέντους πήρε κεφάλι στο σκορ με το αυτογκόλ του Κούτσερ, μετά από σουτ του Τζιοβίνκο. Στο 65ο λεπτό ο Ιλσίνιο σημάδεψε το δοκάρι του Μπουφόν και στο 68' οι Πογκμπά και Τζιοβίνκο έχασαν τεράστια διπλή ευκαιρία. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε και οι δύο ομάδες δεν πίεσαν άλλο.

ΣΑΧΤΑΡ: Πιατόφ, Σρνα, Κούτσερ, Ρακίτσκι, Ρατ, Φερναντίνιο, Στεπανένκο, Τεϊσέιρα (65' Ιλσίνιο), Μικιταριάν, Γουίλιαν, Εντουάρντο (46' Ντέβιτς).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Λιχτστάινερ, Βιντάλ, Πογκμπά, Πίρλο, Ασαμόα, Βούτσινιτς (88' Μάτρι), Τζιοβίνκο (90+2' Τζιακερίνι).

Keywords
Τυχαία Θέματα