Κέρδισε και περιμένει

09:12 11/2/2012 - Πηγή: AEK365

Στην κορυφή βρέθηκε ο Ολυμπιακός, με ένα αγώνα περισσότερο, μετά την νίκη επί της ΑΕΚ με 2-0 και πλέον περιμένει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη όπου ευελπιστούν σε στραβοπάτημα των "πράσινων" προκειμένου να παραμείνουν μόνοι πρώτοι λίγες εβδομάδες πριν το μεταξύ τους ντέρμπι στο

ΟΑΚΑ. Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο επικρατεί ικανοποίηση για την νίκη και την εμφάνιση καθώς ξέρουν πως πλέον η πίεση μεταφέρεται στον Παναθηναϊκό.

Πλέον, το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό είναι στο παιχνίδι της Τρίτης με την Ρουμπίν στο Καζάν για τους "32" του Europa League με την UEFA να αποφασίζει, λόγω καιρικών συνθηκών, πως το παιχνίδι θα αρχίσει στις 3 το μεσημέρι ενώ ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο και της αναβολής αλλά και της μετάθεσης της ώρας έναρξης για πριν τις 3 το μεσημέρι. Στα αγωνιστικά, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα δει στην σημερινή προπόνηση σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Κέβιν Μιραλάς και ο Γιάννης Μανιάτης με τον Βέλγο μεσοεπιθετικό να έχει σφίξιμο στον δεξιό προσαγωγό ενώ ο διεθνής μέσος έχει ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο. Για την ώρα και οι δυο είναι αμφίβολοι για το παιχνίδι με την Ρουμπίν.

Keywords
Τυχαία Θέματα