Κερδισμένη η Τότεναμ απο το ντέρμπι

16:51 24/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ - 30η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΣΕΛΣΙ-ΤΟΤΕΝΑΜ 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Στάμφορντ Μπριτζ

Στο 0-0 έμειναν Τσέλσι και Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου. Κερδισμένη σαφώς απο αυτό το αποτέλεσμα είναι η ομάδα του Χάρι Ρέντναπ καθώς παραμένει στην 4αδα που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, στο +5 απο τους «Μπλε» του Ντι Ματέο. Κακό το παιχνίδι στο

πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να κοιτάζουν περισσότερο την άμυνα τους. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχουν πολλές φάσεις με τους «Μπλε» να έχουν μια υπεροχή. Οι φιλοξενούμενοι πάντως είχαν την καλύτερη ευκαιρία στο 45' όταν ο Τσεχ είπε όχι στον Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ. Στην επανάληψη η εικόνα των δύο ομάδων ήταν καλύτερη και στο 56' ο δεξιός μπακ χαφ της Τότεναμ, Γουόκερ, έφτασε κοντά στο γκολ. Στο 73' οι «Μπλε»... άγγιξαν το 1-0 όταν ο Μάτα με φάουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Η απάντηση της ομάδας του Χάρι Ρέντναπ ήρθε στο 77' όταν ο Πάρκερ εκτέλεσε το φάουλ, ο Γκαλάς πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 80' τα «Σπιρούνια» έχασαν τεράστια ευκαιρία σε τετ α τετ του Αντεμπαγιόρ ο οποίος πλάσαρε αλλά ο Κέιχιλ λίγο πριν η μπάλα περάσει την γραμμή την έδιωξε σε κόρνερ. Στην συνέχεια της φάσης η Τότεναμ είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Γκάρεθ Μπέιλ.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ , Μποσίνγκουα (60' Νταβίντ Λουίζ), Κέιχιλ, Τέρι, Κόουλ, Εσιέν (76' Τόρες), Λάμπαρντ, Ραμίρεζ, Μάτα, Στάριτζ (89' Καλού), Ντρογκμπά.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Φρίντελ, Ασού Εκοτό, Καμπούλ, Γκαλάς, Γουόκερ, Πάρκερ, Μπέιλ, Σάντρο (77' Λίβερμορ), Μόντριτς, Φαν ντερ Φάαρτ (76' Σαχά) , Αντεμπαγιόρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα