«Κερδίζετε αλλιώς δεν πληρώνεστε»

10:42 15/3/2012 - Πηγή: AEK365

Στην Νίκη Βόλου, όπως και στις περισσότερες ελληνικές ομάδες, τα οικονομικά προβλήματα είναι πολλά με τους παίκτες να απέχουν από τις προπονήσεις σε ένδειξη διαμαρτυρίας για καθυστέρηση στις πληρωμές. Ο "ισχυρός άντρας" της ομάδας, ο πρώην διαιτητής Γιώργος Δαλούκας, αντί να διαβεβαιώσει τους παίκτες για την εξόφληση των χρωστούμενων, όχι μόνο δεν έκανε αυτό, αλλά αντίθετα τους προειδοποίησε στον "αέρα" πως αν δεν κερδίσουν δεν θα πληρωθούν.

Ακολουθούν οι απίστευτες δηλώσεις που έκανε στο Blue Star FM ο πρώην

διαιτητής και νυν παράγοντας Γιώργος Δαλούκας: "Σε προηγούμενη ομιλία μου προς τους παίκτες είπα ότι αν δεν ανέβουν στην πρώτη θέση, δεν πρόκειται να ξαναπληρωθούν. Πρέπει και ο ποδοσφαιριστής να αμείβεται ανάλογα με το τι προσφέρει. Είναι η πρώτη χρονιά που οι ομάδες δεν έχουν πάρει επιχορηγήσεις.
Πρέπει να σταθούμε δίπλα στην ομάδα. Αν πιστεύουν ότι το πρόβλημα είναι ο Δαλούκας, πρέπει να το πουν. Μετά λύπης μου δεν είναι ο Δαλούκας. Δηλαδή το πρόβλημα της Νίκης είναι το τελευταίο 1.5 μήνα; Δεν θέλω να κάνω κριτική στους παλιότερους. Όλοι έχουν προσφέρει και όλοι έχουν κάνει λάθη. Σκοπός είναι να ανέβουμε κατηγορία. Είναι φέτος μια τεράστια ευκαιρία.
Ο προπονητής θα έρθει αύριο και θα έχουμε μια κουβέντα. Μίλησα και με τους παίκτες. Θα ερχόμουν και αν ήμουν μακριά. Σε αντίθεση με κάποιους άλλους εγώ την ομάδα την βλέπω σαν οικογένεια μου. Έχω δέσιμο με αυτά τα παιδιά. Κάποιοι είπαν ότι τα παιδιά δεν ήρθαν προς το μέρος μου να πανηγυρίσουν. Όμως τα παιδιά ήρθαν. Απλώς οι ρόλοι πρέπει να γίνουν λίγο διακριτοί. Προβλήματα έχουμε γενικότερα στην Ελλάδα. Ούτε εμείς θα λύσουμε το οικονομικό πρόβλημα ετών που υπάρχει στην Νίκη ούτε οι ποδοσφαιριστές το δικό τους οικονομικό πρόβλημα. Κάνουμε τεράστια προσπάθεια. Τρέχουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ".

Keywords
Τυχαία Θέματα