Κετσπάγια: «Στη Γεωργία ζουν και... αναπνέουν για το ποδόσφαιρο»

17:13 20/9/2012 - Πηγή: AEK365

Η Γεωργία εντυπωσίασε ακόμα και τους πιο... δύσπιστους φιλάθλους του ποδοσφαίρου, όταν πριν από μερικές ημέρες έκανε τη... ζωή δύσκολη στους Παγκόσμιους Κυπελλούχους Ισπανούς, οι οποίοι «απέδρασαν» με 1-0 (Σολδάδο στο 86') από την Τιφλίδα.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας που προπονεί, ενώ παράλληλα μίλησε για το τι σημαίνει το ποδόσφαιρο στη χώρα του.

«Έχουμε νεαρά ταλέντα που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να πετύχουν, επειδή έχουν σαν στόχο να κάνουν καριέρα. Θέλουν να εντοπιστούν από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Πολλοί παίκτες έχουν αναγνωρίσει ότι η Εθνική ομάδα είναι το μέλλον, τόσο της χώρας, όσο και της καριέρας τους. Ως εκ τούτου, οι παίκτες κάνουν το καλύτερό για να παίξουν στην Εθνική, ώστε να μπορούν να κερδίσουν, τελικά, την αναγνώριση», είπε αρχικά ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Όσο για το τι σημαίνει το ποδόσφαιρο στη χώρα του, τόνισε: «Το ποδόσφαιρο είναι πολύ σημαντική υπόθεση στη Γεωργία. Οι άνθρωποι ζουν και αναπνέουν για αυτό. Παλαιότερα η Εθνική δεν ήταν στα καλύτερά της. Στα τελευταία παιχνίδια το γήπεδο γεμίζει από φιλάθλους που μας υποστηρίζουν. Θέλουν να μας δουν στα τελικά μίας μεγάλης διοργάνωσης».

Για τους στόχους της Γεωργίας, δήλωσε: «Έχουμε τις ικανότητες να προκριθούμε στα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Ρεαλιστικός μας στόχος, είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να είμαστε επιτυχημένοι, ώστε να μπορούμε να προκριθούμε στο EURO 2016».

Keywords
Τυχαία Θέματα