Κι όμως... δεν γυρίζει

21:54 26/4/2013 - Πηγή: AEK365

Αιώνες πίσω μας πήγε η σύζυγος του ποδοσφαιριστής Γιούρι Ζιρκόφ όταν έθεσε εκ νέου το ζήτημα αν ο ήλιος γυρίζει γύρω από τη Γη, ή το αντίθετο; Η Ίνα Ζιρκόβα, Μις Ρωσία το 2012, έχασε τα λόγια της όταν της τέθηκε το συγκεκριμένο ερώτημα και απάντησε αμήχανα: «Ίσως ο ήλιος να γυρίζει γύρω από τη Γη...ή ίσως το αντίθετο. Για να πω την αλήθεια, δεν ξέρω».

Η συνέντευξή της αναρτήθηκε στο youtube

και προκάλεσε σάλο, συγκεντρώνοντας πάνω από πέντε εκατομμύρια θεατές και εκατοντάδες αρνητικά σχόλια. Μάλιστα η Ίνα έδωσε κι άλλο "χτύπημα" καθώς όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε αν «κέρδισε τον τίτλο εξαιτίας της ευρυμάθειάς της» απάντησε: «Ναι, μάλλον γιατί προσπάθησα να δείχνω όμορφη κάθε ημέρα».

Το θέμα πήρε διαστάσεις και τα αρνητικά σχόλια με την αναγόρευση της Ίνα ως "Μις Ηλίθια" την οδήγησαν να παραδώσει το στέμμα της και να αρνηθεί τον τίτλο καθώς όμως τόνισε, υπέφερε μετά τον εξευτελισμό που βίωσε. «Οι δημοσιογράφοι φρόντισαν να αγνοήσουν τις προθέσεις μου και να αναδείξουν τις ικανότητες ρητορικής τους» τόνισε με τον Γιούρι Ζιρκόφ να τη στηρίζει και να δηλώνει: «Δεν υπάρχει τίποτα όμορφο σε αυτή την υπόθεση. Στην αρχή το πήρα χιουμοριστικά. Πίστευα ότι ήταν ένα αστείο που θα ξεχνιόταν. Όμως, όταν είδα τα δύο εκατομμύρια θεάσεις στο YouTube και διάβασα ένα εκατομμύριο υβριστικά σχόλια, συνειδητοποίησα πόσο μας αρέσει να κατασκευάζουμε ιστορίες από το τίποτα. Η Ινα ήταν πολύ στενοχωρημένη και έπρεπε να την παρηγορήσω».

Keywords
Τυχαία Θέματα