Κι όμως... την έσωσε ο Κάρολ

00:03 11/4/2012 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 33η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ- ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: 2-3
Γήπεδο: Ίγουντ Παρκ
Την πρώτη της νίκης μετά από 4 ματς πανηγύρισε η Λίβερπουλ που κέρδισε σε ένα δραματικό ματς την Μπλάκμπερν με 3-2. Χρυσός σκόρερ ο συνήθης... ανύποπτος, Άντι Κάρολ!
Η Λίβερπουλ έφτασε στο γκολ στο 13ο λεπτό του αγώνα, καθώς ο Μπελαμι έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Μάξι Ροντρίγκες πλάσαρε για το 1-0 από κοντά.
Τρία λεπτά αργότερα ο Ρόμπινσον

είπε όχι σε σουτ του Σέλβεϊ, αλλά στη συνέχεια ο Μάξι Ροντρίγκες έκανε το 2-0.
Στο 25ο λεπτό ο Ντόνι ανέτρεψε τον Χόιλετ μέσα στην περιοχή είδε την κόκκινη κάρτα και ο ρέφερι έδωσε το πέναλτι.
Ο Τζόουνς ωστόσο που κάθισε κάτω από τα δοκάρια έπιασε το πέναλτι του Αγιεγκμπένι. Ο Νιγηριανός πήρε το αίμα του πίσω στο 36' καθώς μείωσε σε 2-1 με όμορφη κεφαλιά, ενώ στο 40' το σουτ του Χάνλεϊ πέρασε μόλις άουτ.
Στο 48ο λεπτό ο Κάρολ κατάφερε να αστοχήσει εξ επαφής με κεφαλιά, ενώ στο 58ο λεπτό ο Σέλβεϊ προτίμησε να σουτάρει αντί να δώσει στον αφύλακτο Μπέλαμι.
Και αφού δεν καθάρισε εκεί το ματς η Λίβερποιυλ το πλήρωσε στο επόμενο τρίλεπτο.
Η Μπλάκμπερν κέρδισε νέο πέναλτι και αυτή τη φορά ο Αγιεγκμπένι νίκησε τον Τζόουνς κι έκανε το 2-2.
Η Μπλάκμπερν έφτασε μια ανάσα από το γκολ στο 73' με τον Χόιλετ να πλασάρει άστοχα μέσα από τη μικρή περιοχή, ενώ στο 75' ο Κάρολ παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ με κεφαλιά.
Τραγική εικόνα από τη λίγη Λίβερπουλ στα τελευταία λεπτά, ωστόσο σε μια σέντρα της απελπισίας στο 90+1' από τον Άγκερ, ο Κάρολ έπιασε την κεφαλιά και έβγαλε το πρώτο του σεντ από τις 35 εκ λίρες που ξόδεψε για εκείνον η Λίβερπουλ πριν από ένα περίπου χρόνο.
ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ: Ρόμπινσον, Ορ, Χάνλεϊ, Νταν, Μάρτιν Όλσον, Μάρκους Όλσον, Ενζονζί, Νταν (76' Λόου), Φορμίκα (73' Ροσίνια), Χόιλετ, Γιακούμπου
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ντόνι, Φλάναγκαν (26' Τζόουνς) , Σκρτελ, Κόατς, Τζόνσον (53' Άγκερ), Χέντερσον, Σέλβεϊ, Σπίρινγκ, Μάξι (78' Ενρίκε), Κάρολ, Μπέλαμι

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα