Κηδεία για Τσέλσι

23:42 18/9/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- 5ος ΟΜΙΛΟΣ- 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΣΕΛΣΙ- ΒΑΣΙΛΕΙΑ: 1-2
Γήπεδο: Στάμφορντ Μπριτζ

Ήττα σο υπέστη η Τσέλσι μέσα στην έδρα της, που ηττήθηκε με 2-1 απ' την Βασιλεία.

Η Τσέλσι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας, αλλά δυσκολευόταν να απειλήσει την εστία του Σομέρ. Πρώτη καλή φάση του αγώνα ήταν μια εκτέλεση φάουλ του Όσκαρ

στο 16', που παραλίγο να αιφνιδιάσει τον Σομέρ, ενώ στο 25' και στο 26' τα σουτ των Λάμπαρντ και Αζάρ δεν βρήκαν στόχο. Στο 30' ο Σαλάχ έκανε όμορφη ενέργεια, αλλά σούταρε άστοχα, ενώ στο επόμενο λεπτό, ο Τσεχ δεν ανησύχησε απ' το σουτ του Σίο. Τελικά στο 45ο λεπτο η Τσέλσι βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, καθώς ο Λάμπαρντ έδωσε για τον Όσκαρ, που υποδέχτηκε όμορφα την μπάλα και με σουτ νίκησε τον Σομέρ.

Στο 56ο λεπτό το σουτ του Όσκαρ, τράνταξε το δοκάρι του Σομέρ και δύο λεπτά μετά ξανά ο Βραζιλιάνος δοκίμασε το πόδι του με την μπάλα να περνά λίγο άουτ. Στο 62' ο Αζάρ αστόχησε από το ύψος του πέναλτι, ενώ στο 70' η Τσέλσι είχε μια ακόμη καλή φάση με τον Ετό'ο. παρόλα αυτά, στην αμέσως επόμενη φάση, ο Σαλάχ με πανέμορφο σουτ, έφερε στα ίσα το ματς. Και πριν προλάβει να αντιδράσει η Τσέλσι δέχτηκε κι άλλο γκολ στο 81'. Ο Τσεχ έκανε λανθασμένη εκτίμηση μετά από κόρνερ και ο Στρέλερ με κεφαλιά πέτυχε το 2-1. Οι μπλε δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και υπέστησαν έτσι ήττα σοκ.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Νταβίντ Λουίς, Ιβάνοβιτς, Κόουλ, Φαν Χίνκελ (76' Μίκελ), Κέιχιλ, Λάμπαρντ (76' Μπα), Γουίλιαν (67' Μάτα), Αζάρ, Όσκαρ, Ετό'ο.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Σομέρ, Ιβάνοφ, Σχαρ, Σαφάρι, Φόσερ, Φράι, Στρέλερ, Ντίας, Στόκερ (81' Αγέτι), Σαλάχ (88' Τζάκα), Σίο (64' Ντελγάδο).

Keywords
Τυχαία Θέματα