Ρουμανικός Τύπος: Πάλι Μουντιάλ από την τηλεόραση

08:10 20/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο ρουμανικός Τύπος θρηνεί για τον αποκλεισμό της εθνικής του και κατηγορεί Πιτούρκα αλλά και παίκτες για τις εμφανίσεις απέναντι στην Ελλάδα. "Ξέρουμε αυτή την εικόνα εδώ και 13 χρόνια" γράφει η Gazeta Sporturilor με έναν Ρουμάνο παίκτη στο γρασίδι και έναν άλλο να προσπαθεί να τον παρηγορήσει. "Ακόμα μια ευκαιρία χάθηκε. Με μια επιθετική ενδεκάδα οι παίκτες μας δεν ενδιαφέρονταν για την επίθεση μέχρι να βάλει αυτογκόλ ο Τοροσίδης. Οι οπαδοί ζήτησαν πολλές φορές από τον Πιτούρκα να παραιτηθεί" τονίζει η εφημερίδα.

"Ρίο Κοίτα! Πολύ μικροί για να προκριθούμε. Θα δούμε το Μουντιάλ από την τηλεόραση. Ο κόσμος στάθηκε στο ύψος του, η ομάδα όχι" γράφει η Prosport και προσθέτει: «Χρειαζόμασταν τουλάχιστον δύο γκολ ακόμη και πετύχαμε ένα το οποίο μάλιστα ήταν αυτογκόλ. Η Ελλάδα προκρίνεται για 4η σερί φορά σε μεγάλη διοργάνωση. Μετά την μαύρη Παρασκευή (όταν η Ελλάδα κέρδισε με 3-1), περιμέναμε να αγοράσουμε τηλεοράσεις για να δούμε το Mundial». "Αντίο πρόκριση, αντίο Βραζιλία. Στο παιχνίδι απέναντι στους Έλληνες δείξαμε πόσο μικροί είμαστε. Ο ενθουσιασμός των πρώτων λεπτών δεν κράτησε και ο Μήτρογλου το έκανε μια αδύνατη αποστολή" γράφει η Libertatea. "Η Ρουμανία έχασε το Μουντιάλ από την Ελλάδα. Ο Θεός μας έδωσε αλλά εμείς δεν τον βάλαμε στον σάκο μας. Το αυτογκόλ της Ελλάδας μας έβαλε στο παιχνίδι αλλά δεν καταφέραμε τίποτα. Ξεκινήσαμε τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο και τελειώσαμε με κραυγές για παραίτηση του Πιτούρκα" τονίζει η ιστοσελίδα onlinesport. ro

Η ιστοσελίδα «realitatea.net» σημείωσε λιτά, αλλά με πίκρα: «Ρουμανία - Ελλάδα. Αντίο Ρίο».Από την πλευρά του το «sport.ro» σημείωσε: «Θα χρειαστεί να περιμένουμε ως το επόμενο Mundial το 2018 στην Ρωσία. Ο διαιτητής μας αρνήθηκε πέναλτι. Ο Μήτρογλου ανάγκασε τους οπαδούς μας να φωνάξουν "Παραιτήσου" (στον Πιτσούρκα). Ρουμανία-Ελλάδα 1-1. Αποκλειστήκαμε με συνολικό σκορ 2-4»

Keywords
Τυχαία Θέματα