Κιελίνι: Δεν καταλαβαίνω πώς δεν κερδίσαμε

15:14 24/10/2012 - Πηγή: AEK365

Για ένατο σερί ευρωπαϊκό παιχνίδι, η Γιουβέντους δεν κερδίζει καθώς ήρθε ισόπαλη στο "Πάρκεν" με την Νόρτζελαντ με τον Τζόρτζιο Κιελίνι να μην μπορεί να καταλάβει ακόμα πώς η πρωταθλήτρια Ιταλίαςδεν κατάφερε να φτάσει στην νίκη.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ο αμυντικός της Γιουβέντους τόνισε: "Στο πρώτο ημίχρονο οι Δανοί έπαιξαν καλά, αλλά στο τέλος δεν έκαναν παρά μόνο δυο ευκαιρίες. Μας τιμώρησαν με ένα γκολ που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει. Ένα λάθος οδήγησε

σε φάουλ και από εκεί σκόραραν. Τι να πω; Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δεν κερδίσαμε ένα τέτοιο ματς".
Για το κακό πρώτο ημίχρονο της Γιουβέντους, ο Κιελίνι δήλωσε: "Μπήκαμε χωρίς ρυθμό στον αγώνα και δυσκολευτήκαμε να τον βρούμε. Οι αντίπαλοι μας έπαιξαν έξυπνα και μας κράτησαν μακριά από την εστία τους χωρίς κόπο. Αυτό που δεν πετύχαμε ήταν να επιστρέφουμε γρήγορα και να καλύπτουμε τον χώρο. Πάντως από ατυχία δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς".
Σε ερώτηση αν η απόδοση της Γιουβέντους στο πρωτάθλημα έχει διαφορές με την απόδοση στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Κιελίνι απάντησε: "Δεν νομίζω. Πήραμε νίκες στην έδρα της Τζένοα και της Σιένα παίζοντας χειρότερα από ό,τι με την Νόρτζελαντ. Αντίθετα παίζουμε καλά στην Ευρώπη και μένουμε στην ισοπαλία. Σαφώς οι ομάδες είναι διαφορετικού επιπέδου στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο δεν νομίζω πως η απόδοση μας παρουσιάζει τόσες διαφορές".

Keywords
Τυχαία Θέματα