Κιν: Η Ελλάδα μπορεί άλλη μια έκπληξη

15:42 8/6/2012 - Πηγή: AEK365

Η Εθνική Ελλάδας είναι μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα όπως επεσήμανε ο Ρόι Κιν και για αυτό είναι ικανή για ακόμα μια έκπληξη στην πρεμιέρα κόντρα στην Πολωνία όπως το 2004 στην Πορτογαλία.

Σε δηλώσεις του στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6, ο πρώην αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε: "Η Ελλάδα είναι δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Όπως και το 2004 μπορεί να κάνει την ζημιά στην πρεμιέρα. Το πρώτο παιχνίδι με τους Πολωνούς είναι αρκετά

σημαντικό. Έχω παρακολουθήσει την Εθνική Ελλάδας στο παιχνίδι με την Κροατία. Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να επαναληφθεί ό,τι και στις προηγούμενες πρεμιέρες των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων, δηλαδή μια έκπληξη".
Στην συνέχεια ο Κιν μίλησε και για την προσπάθεια της εθνικής ομάδας της χώρας του, της Ιρλανδίας για διάκριση στο EURO 2012: "Είμαι σίγουρος ότι η Ιρλανδία μπορεί να αποκλείσει την Ιταλία και να περάσει ως δεύτερη από τον όμιλο". Όσο για την Εθνική Αγγλίας ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δήλωσε: "Δεν είμαι πολύ αισιόδοξος. Αν χάσει το πρώτο παιχνίδι με την Γαλλία τότε όλα θα γίνουν πιο δύσκολα. Είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος όμιλος".

Keywords
Τυχαία Θέματα