Κις: Καλύτερος ο Ολυμπιακός αυτή την στιγμή

23:37 20/12/2013 - Πηγή: AEK365

Για το ντέρμπι στου Ρέντη ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ μίλησε η Κάταλιν Κις. Η πρώην αθλήτρια της Ένωσης, με δηλώσεις της στον ραδιοφωνικό σταθμό «sentra» τόνισε πως οι «ερυθρόλευκες» βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση αυτή την στιγμή και μπορούν να φτάσουν στη νίκη.

Αναλυτικά είπε για:

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Ετοιμαζόμαστε, φαντάζομαι το ίδιο θα πουν και από

την ομάδα της ΑΕΚ. Αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι πριν τα Χριστούγεννα και γι αυτό θα ήταν ωραία μια νίκη. Πέρσι ήμουν στην άλλη πλευρά. Είναι ένα παιχνίδι που έχει πίεση και θέλει συγκέντρωση. Σίγουρα είναι δύσκολο και ελπίζω να παίξουμε καλύτερα από ότι κόντρα στα Βριλήσσια που χάσαμε στις λεπτομέρειες».

Για την ήττα από τα Βριλήσσια: «Ηταν το καλύτερο παιχνίδι των Βριλησσίων Έχω δει κι άλλα παιχνίδια τους και πιστεύω ότι έπαιξαν πολύ καλά. Εμείς ήμασταν και λίγο κουρασμένες. Θέλαμε τη νίκη, αλλά δεν στενοχωρήθηκα τόσο πολύ. Ηταν ένα ωραία ματς, ντέρμπι. Τώρα θέλουμε τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ και για ψυχολογικούς λόγους και πιστεύω ότι αύριο μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για τα δυνατά σημεία στο παιχνίδι των Ολυμπιακού και ΑΕΚ: «Έχουμε πολύ καλό μπλοκ, πολύ καλό σέρβις και σταθερή υποδοχή. Η ΑΕΚ έχει επίσης καλό σέρβις ενώ πιστεύω ότι και επιθετικά είναι αρκετά καλές. Εντάξει πιστεύω ότι εμείς είμαστε λίγο καλύτερες αυτήν τη στιγμή. Εχουν κάποια προβλήματα όπως έχουμε και εμείς, αλλά μπορούμε και εύχομαι να πάρουμε τη νίκη».

Οσο για το ότι αν ο Ολυμπιακός θα μείνει αρκετά πίσω σε περίπτωση νίκης της ΑΕΚ: «Τίποτα δεν σημαίνει γιατί ακόμη είμαστε στον πρώτο γύρο. Έχουμε μπροστά μας έναν ακόμη γύρο και τα πλέι οφ και εκεί θα δούμε τα θα γίνει».

Keywords
Τυχαία Θέματα