Κις: Ομαδική επιτυχία

20:22 19/4/2012 - Πηγή: AEK365

Η χρονιά που πέρασε είναι απόλυτα επιτυχημένη και έχει περάσει στην ιστορία για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, μετά και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Οι επιτυχίες κι οι διακρίσεις όμως δεν έχουν σταματήσει να έρχονται για τα κορίτσια, αφού σήμερα ανακοινώθηκε πως η Κάταλιν Κις αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια της Α1. Η κεντρική της ΑΕΚ μίλησε στο aek365 και τόνισε πως είναι χαρούμενη για αυτή την

προσωπική της επιτυχία, αλλά θεωρεί πως όλη η ομάδα δούλεψε σκληρά για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα, το οποίο μπορούσε να ήτα και διαφορετικό, αφού όλες οι «κιτρινόμαυρες» πάλεψαν βρίσκονταν κοντά στην πρωτιά.

-Κάταλιν, αυτή είναι μια προσωπική επιτυχία, μετά από αυτή με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

-Ναι. Σίγουρα είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός που με κάνει χαρούμενη. Όμως αισθάνομαι καλύτερα για το γεγονός πως κατακτήσαμε το Πρωτάθλημα. Αυτό για μένα είναι τεράστιο, από την στιγμή ήταν και ο στόχος μας από την αρχή της σεζόν. Ευτυχώς στην ομάδα δεν υπάρχει ανταγωνισμός και όλα τα κορίτσια μπορούσαν να βρίσκονται σε αυτή την θέση. Δεν υπάρχει κάποια διαφορά το χαρήκαμε όλες το ίδιο.

-Πέρα από χαρά τι άλλα συναισθήματα αισθάνθηκες κατά την χθεσινή απονομή του Πρωταθλήματος μέσα στο ΟΑΚΑ;

-Είμαστε αρκετά χαρούμενοι όλοι που μας υποδέχθηκαν στο ΟΑΚΑ και μας χειροκρότησαν για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Ήταν σημαντικές στιγμές γιατί μας έδωσε και ηθική ικανοποίηση για τους κόπους και τις προσπάθειες όλης της χρονιάς. Θα μου άρεσε βέβαια να αγωνιζόμασταν σε ένα Πρωτάθλημα που θα υπήρχαν πλει οφ και μετά την τελευταία εντός έδρας νίκη να μας απένειμαν το Κύπελλο. Όμως αυτή η κίνηση της ΠΑΕ έδειξε πως μας στηρίζει και αυτό μας έδωσε ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον. Από εκεί και πέρα θέλαμε να έρθει περισσότερος κόσμος ή ακόμα να ήμασταν τυχεροί και να πετυχαίναμε ένα ντέρμπι (γέλια). Όπως και να έχει ευχαριστούμε τους οπαδούς που βρέθηκαν εκεί και μας έδειξαν την στήριξή τους.

- Τη χρονιά που πέρασε όλοι οι οπαδοί της ΑΕΚ στάθηκαν δίπλα σας σε όλα τα στάδια και πανηγύρισαν έξαλλα την κατάκτηση του τίτλου.

-Αυτός ο κόσμος είναι που μας δίνει και μας έδινε δύναμη στα δύσκολα. Ήταν πάντα κοντά μας στις καλές και τις κακές στιγμές, γεμίζοντας το γήπεδο σε όλα τα παιχνίδια που δώσαμε, εντός και εκτός. Εύχομαι να μην αλλάξει ποτέ τίποτα και η ομάδα να συνεχίζει να πετυχαίνει παντού επιτυχίες.

-Μέσα στο επόμενο διάστημα θα γίνουν και οι συζητήσεις για τις ανανεώσεις των συμβολαίων. Η δική σου επιθυμία πια είναι;
-Ζήσαμε πολύ καλές στιγμές και ειδικά με την στήριξη του κ. Παπαδημητρίου, ο οποίος τρέχει για όλα μας τα ζητήματα. Σίγουρα χρειάζεται αρκετός χρόνος για να οργανωθεί η στιγμή που θα φτάσουν οι συζητήσεις με τις αθλήτριες. Όλα θα κριθούν εκείνες τις μέρες και ελπίζουμε όλα να κυλήσουν ομαλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα