Κλαρούδας: Μπορούμε να κερδίσουμε ξανά τον ΟΣΦΠ

18:35 6/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Γιώργος Κλαρούδας δεν κρύβει ότι περιμένει αντίδραση από τον στριμωγμένο Ολυμπιακό, ωστόσο τόνισε πως η ΑΕΚ έχει την δυνατότητα να πάρει ακόμα μια νίκη απέναντι στους «ερυθρόλευκους». «Το ματς είναι σημαντικό και για τις δυο ομάδες. Ο Ολυμπιακός έχει στριμωχτεί τελευταία αλλά είναι μεγάλη ομάδα και περιμένουμε να βγάλει αντίδραση. Σε όποια κατάσταση

και να βρίσκεται δεν ξεχνάμε ότι είναι ο πρωταθλητής και μπορεί ανά πάσα στιγμή να παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο.

Εμείς, παρά τα μικροπροβληματάκια μας, προετοιμαστήκαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε αυτή την εβδομάδα και είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε τη νίκη, που θα μας ωθήσει ακόμη ψηλότερα στη βαθμολογία και θα μας ανοίξει νέους ορίζοντες.

Πιστεύω ότι θα ξεπεράσουμε και το θέμα με τη μεταφορά της έδρας μας από το γήπεδο της Γλυφάδας σε αυτό του Μίλωνα, που είναι ένα άγνωστο γήπεδο για εμάς καθώς δεν το έχουν συνηθίσει οι παίκτες μέσα από τις προπονήσεις. Από την άλλη, βέβαια, καθώς είναι πιο μικρό, θα φέρει πιο κοντά τους οπαδούς μας.

Δεν λέει πολλά πράγματα το γεγονός ότι έχουμε κερδίσει δυο φορές (σημ: μια στο Λιγκ Καπ και μια σε φιλικό) φέτος τον Ολυμπιακό. Βεβαίως, οι δυο νίκες μας έχουν δώσει αυτοπεποίθηση, πιστεύουμε ότι μπορούμε να το ξανακάνουμε αλλά αυτό δεν μπορούμε να το λάβουμε και ως δεδομένο».

Keywords
Τυχαία Θέματα