«Κλειδώνει» το ψηφοδέλτιο των Κοτσάτου-Αλεξίου

19:32 19/5/2013 - Πηγή: AEK365

Στην τελική ευθεία μπαίνουν από αυτή την εβδομάδα οι διεργασίες αναφορικά με την επόμενη μέρα της Ερασιτεχνικής, καθώς τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί έκτακτο Δ.Σ. στην «Μάνα» για να οριστεί η τοποθεσία των εκλογών, όπου με το τέλος του θα κατατεθεί και το ψηφοδέλτιο στο οποίο θα είναι επικεφαλής οι Κοτσάτος-Αλεξίου και που έχει την απόλυτη στήριξη του Μελισσανίδη. Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν συνεχείς επαφές μεταξύ των δύο χρηματοδοτών της ομάδας μπάσκετ και των ανθρώπων που θέλουν στο πλευρό τους, ώστε να «κλειδώσει» η στελέχωση του ψηφοδελτίου που θα διεκδικήσει τις εκλογές

της Ερασιτεχνικής.. Σε αυτή την διαδικασία σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο Βαγγέλης Ασλανίδης, επιστήθιος φίλος του Τίγρη που αναμένεται να μετέχει και στο ψηφοδέλτιο και να έχει εξέχοντα ρόλο στην επόμενη μέρα της Ερασιτεχνικής. Ο ίδιος με πρωτοβουλίες που ανέλαβε κατάφερε και ήρθε σε συμφωνία με αρκετά από τα πρόσωπα που θα μετέχουν, τα οποία μπήκαν στο ψηφοδέλτιο αφού εγκρίθηκαν πρώτα από τον Μελισσανίδη.

Εκτός από τα τρία πρόσωπα που προαναφέραμε στο ψηφοδέλτιο θα μετέχουν ο Εδουάρδος Καρρέρ, πρώην παράγοντας της ΑΕΚ, ο Γιώργος Μπέρκοβις, που είναι προσωπικός φίλος των Μελισσανίδη-Κοτσάτου και έχει περάσει κατά το παρελθόν από την διοίκηση της ΑΕΚ, ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης, ο Κώστας Κωλέτης (γενικός γραμματέας της Ερασιτεχνικής), ο Γιώργος Κατσαδήμας, Κώστας Ποτού (έφορος του τμήματος ξιφασκίας), ο Κώστας Μάρκου καθώς και ο Γιώργος Αρκάδης, ανιψιός του ιστορικού προέδρου της ΑΕΚ, Μιχάλη, και ξάδερφος της υπεύθυνης επικοινωνίας της ΠΑΕ, Αγγελικής. Σε αυτούς θα πρέπει να προστεθεί και ακόμα ένας επιχειρηματίας, με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, ο οποίος έχει συμφωνήσει να δώσει το «παρών» σε αυτή την νέα προσπάθεια για την αναγέννηση της ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα και αναμένεται να συνεισφέρει και οικονομικά, κάτι που αποτελεί και βασική προϋπόθεση για τον Τίγρη, που θέλει τα πρόσωπα που θα είναι στην Ερασιτεχνική να μπορούν να προσφέρουν και ουσιαστικά.

Να σημειώσουμε τέλος πως το ψηφοδέλτιο θα αποτελείται από 15 έως 20 ονόματα. Ακόμα δεν έχουν γνωστοποιηθεί όλα και αυτό αναμένεται να γίνει αύριο με την ανακοίνωση των υποψηφίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα