«Κλείνει» Νάνο και Καστιγιόν ο ΠΑΟ

08:56 15/7/2013 - Πηγή: AEK365

Στην τελική ευθεία για την απόκτηση δυο ακόμα ποδοσφαιριστών βρίσκεται ο Παναθηναϊκός ο οποίος εμφανίζεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Καστιγιόν και του Νάνο.
Ο Καστιγιόν αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αναστασίου, προορίζεται για αναπληρωματικός του Μάρκους Μπεργκ στην επίθεση και αναμένεται

να υπογράψει συμβόλαιο τριών χρόνων. Ο 22χρονος Ολλανδός φορ έχει συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό με τον Παναθηναϊκό και το μόνο που απομένει είναι να υπάρξει συμφωνία και με τον Άγιαξ. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες οι δυο ομάδες βρίσκονται κοντά σε συμφωνία προκειμένου ο πρωταθλητής Ολλανδίας να λάβει ένα ποσό λίγο κάτω από 100.000 ευρώ.
Όσο για τον Νάνο, για να προχωρήσει η μεταγραφή του θα πρέπει ο 29χρονος αριστερός μπακ χαφ να μείνει ελεύθερος από την Πονφεραντίνα. Ο εκπρόσωπος του Νάνο έχει διαβεβαιώσει πως σύντομα ο ποδοσφαιριστής θα έχει στα χέρια του την ελευθέρας του και μόλις συμβεί αυτό θα έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Ο Νάνο αποτελεί εισήγηση του Νίκου Νταμπίζα.

Keywords
Τυχαία Θέματα