Κλίμα ανακούφισης στην Μίλαν

13:52 7/3/2012 - Πηγή: AEK365

Το 4-0 του πρώτου αγώνα φαίνεται πως προκάλεσε εφησυχασμό στους παίκτες της Μίλαν καθώς στο "Emirates" είχαν κακή απόδοση με αποτέλεσμα η Άρσεναλ να φτάσει κοντά στην ανατροπή αλλά τελικά η πρωταθλήτρια Ιταλίας να είναι αυτή που, παρά την ήττα 3-0, πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τους παίκτες της ομάδας να εμφανίζονται ανακουφισμένοι μετά από αυτή την εξέλιξη.

Σε δηλώσεις του ο Φιλίπ Μεξές τόνισε: "Το πρώτο ημίχρονο κύλησε άσχημα. Τιμωρηθήκαμε για κάθε λάθος που κάναμε. Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα και έτσι υπήρξε

λιγότερος κίνδυνος. Αυτό δεν πρέπει να συμβεί ξανά και μετά από ένα παιχνίδι σαν και αυτό δεν πρέπει να πανηγυρίζεις. Θέλουμε να προχωρήσουμε στην διοργάνωση αλλά πρέπει να τα πάμε καλύτερα ακόμα και αν απόψε προκριθήκαμε".
Ο Ολλανδός μέσος, Μαρκ Φαν Μπόμελ παραδέχτηκε πως ένιωσε ανακουφισμένος με την λήξη του αγώνα. Όπως δήλωσε: "Ναι ανακουφίστηκα, μπορείς να το πεις και έτσι. Αυτό το παιχνίδι είχε τα πάντα. Αλλά πιστεύω πως εμείς φταίμε, καθώς τους δώσαμε πίσω την αυτοπεποίθηση τους. Στο πρώτο ημίχρονο η Άρσεναλ κυριάρχησε με το δυναμικό της παιχνίδι. Αλλά πιστεύω πως παίξαμε πολύ καλύτερα στην επανάληψη".
Ο Νοτσερίνο στάθηκε και στην μεγάλη ευκαιρία που έχασε ο ίδιος να κάνει το 3-1 με τον Ιταλό μεσοεπιθετικό να δηλώνει: "Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και δεχτήκαμε τρία γκολ με αποτέλεσμα να ρισκάρουμε περισσότερο. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλά και τώρα είμαστε στα προημιτελικά. Ξέρω πως στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να κάνουμε περισσότερα. Ρισκάραμε πολύ, αλλά η ομάδα τα πήγε καλά στην επανάληψη. Στην ανάπαυλα είπαμε πως πρέπει να μείνουμε ήρεμοι και αυτό κάναμε και έτσι παίξαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο αν και εγώ έκανα λάθος στην ευκαιρία που έχασα".

Keywords
Τυχαία Θέματα