«Κληρώνει» για την ΑΕΚ

22:47 22/7/2014 - Πηγή: AEK365

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ περιμένει αύριο, Τετάρτη 23 Ιουλίου στις 19:00 το απόγευμα να μάθει το πρόγραμμα για το νέο Πρωτάθλημα της Α1. Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο της Ακρόπολης, θα βραβευτούν οι κορυφαίοι της σεζόν που μας πέρασε, με την Ένωση να έχει πέντε παίκτες που θα τιμηθούν, ενώ «κιτρινόμαυρο» χρώμα θα υπάρχει και στις τιμητικές πλακέτες που θα δώσει η ΟΧΕ, με τον Δημήτρη Καφφάτο να είναι αυτός που θα την λάβει για την προσφορά

του στο άθλημα.

Αναλυτικά:

«Με φόντο τον Παρθενώνα θα διεξαχθούν για 3η συνεχόμενη χρονιά οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων Α1 Ανδρών, Α1 Γυναικών και Α2 Ανδρών της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος για την περίοδο 2014-2015.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης αύριο Τετάρτη 23 Ιουλίου και ώρα 19:00. Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν ο ηθοποιός και αθλητής του χάντμπολ Γιάννης Αϊβάζης και η δημοσιογράφος Έλενα Μπουζαλά, ενώ την διαδικασία των κληρώσεων ο δημοσιογράφος Παύλος Παλαιστής.
Στην εκδήλωση θα βραβευτούν οι κορυφαίοι της σεζόν 2013 σε-2014, οι καλύτερες επτάδες Α1 Ανδρών, Α1 Γυναικών, οι πρώτοι σκόρερ και οι MVP.
Επίσης θα τιμηθούν για την πολύχρονη προσφορά τους στο άθλημα οι Γιώργος Ζαραβίνας και Δημήτρης Καφφάτος.
Ακόμα θα βραβευθούν για την στήριξη τους στο άθλημα οι χορηγοί της ΟΧΕ».

Keywords
Τυχαία Θέματα