Κλοπ: Χειρίζονται λάθος τον Καγκάβα

19:37 21/5/2013 - Πηγή: AEK365

Μπορεί στην... κίτρινη πλευρά της κοιλάδας του Ρουρ να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στον προσεχή τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου στο «Γουέμπλεϊ», αλλά ο προπονητής της Ντόρτμουντ δεν ξέχασε τον Σίντζι Καγκάβα, ο οποίος πήρε μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το περασμένο καλοκαίρι και τώρα... κακομεταχειρίζεται.
Ο Γερμανός τεχνικός, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για το χρόνο συμμετοχής του Ιάπωνα, αλλά και τη θέση στην οποία αγωνίζεται και μιλώντας στη «Guardian»,

ανέφερε:
«Ο Σίντζι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και στη Γιουνάιτεντ παίζει 20 λεπτά στην αριστερή πτέρυγα. Είναι κάτι που μου σπαράζει την καρδιά. Πραγματικά, δακρύζω όταν το βλέπω. Η καλύτερη θέση για εκείνον είναι στο κέντρο του γηπέδου. Είναι ένας επιθετικός μέσος που «μυρίζεται» το γκολ όσο κανένας άλλος απ' όσα έχω δει. Αλλά για τους Ιάπωνες σημαίνει περισσότερα το να αγωνίζεται στη Γιουνάιτεντ, παρά στη Μπορούσια».
Τέλος, μίλησε και για τη στιγμή που ο 24χρονος άφησε τη Γερμανία, όταν και συμφώνησε με τους «κόκκινους διαβόλους», λέγοντας: «Ήμασταν αγκαλιά για 20 λεπτά και κλαίγαμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα