Κλοπ: Κάποιοι έχουν λεφτά για πέταμα

15:30 6/9/2013 - Πηγή: AEK365

Τις μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου σχολίασε ο Γιούργκεν Κλοπ ο οποίος υποστήριξε πως αρκετές ομάδες έχουν λεφτά για πέταμα αφήνοντας αιχμές για την Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα πρόσθεσε πως η ομάδα της Μαδρίτης δίνει την εντύπωση πως η ισπανική ομάδα κάθε πρωί αγχώνεται για το πώς θα ξοδέψει λεφτά μέχρι το βράδυ.

Σε δηλώσεις του στην ιταλική εφημερίδα Corriere dello Sport, ο προπονητής της Μπορούσια Ντόρτμουντ τόνισε: "Αυτό που συνέβη την τελευταία μέρα, ειδικά στην Αγγλία,

είναι τρελό. Η Άρσεναλ δαπάνησε 50 εκ. ευρώ για να αποκτήσει τον Οζίλ, η Τότεναμ εισέπραξε τα διπλά για να παραχωρήσει τον Μπέιλ. Τα ποσά αυτά είναι εξωπραγματικά. Προκλητικά, θα έλεγα. Αλλά αυτός είναι ο κόσμος του ποδοσφαίρου".
Σε ερώτηση αν οι Οζίλ και Μπέιλ αξίζουν τα χρήματα που δαπανήθηκαν για χάρη τους, ο Κλοπ δήλωσε: "Κανείς δεν λέει πως οι δυο παίκτες είναι κακοί. Ειδικά για τον Οζίλ, δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί η Ρεάλ Μαδρίτης τον έδωσε. Αλλά όταν δαπανώνται αυτά τα ποσά, το μόνο που μπορώ να πω είναι πως κάποιοι έχουν λεφτά για... πέταμα".
Ο Γερμανός τεχνικός συνέχισε την κριτική στην Ρεάλ Μαδρίτης λέγοντας το εξής: "Η Ρεάλ μου δίνει την εντύπωση πως έχει τόσα χρήματα το πρωί, που αγχώνεται πώς θα τα ξοδέψει μέχρι το βράδυ. Κάνει κινήσεις που δεν έχουν κάποια λογική. Σαν να λείπει ο σχεδιασμός. Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Εξάλλου, τι ξέρω εγώ από τόσα μεγάλα ποσά".
Τέλος ο Κλοπ ρωτήθηκε για το αν τα ποσά που δαπανήθηκαν για μεταγραφές ανταποκρίνονται στην αξία των παικτών με τον προπονητή της Μπορούσια Ντόρτμουντ να απαντά: "Σε καμία περίπτωση δεν αξίζουν τόσα χρήματα οι παίκτες. Αλλά η τιμή δεν προκύπτει μόνο από την ποδοσφαιρική αξία. Παίζει ρόλο ποια ομάδα ενδιαφέρεται για κάποιον και πόσο πολύ τον θέλει. Αν είναι διατεθειμένος ένας σύλλογος να ξοδέψει ένα τρελό ποσό, τότε η τιμή του παίκτη εκτοξεύεται".

Keywords
Τυχαία Θέματα