Κλοπ: Μετά την Μάλαγα κατάλαβα ότι πάμε τελικό

15:08 24/5/2013 - Πηγή: AEK365

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ μετά από μια εξαιρετική πορεία φτάνει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, για πρώτη φορά από το 1997, με τον Γιούργκεν Κλοπ να εξομολογείται πως μετά την δραματική πρόκριση επί της Μάλαγα κατάλαβε πως η ομάδα του θα βρεθεί στον μεγάλο τελικό του Γουέμπλεϊ.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μπορούσια Ντόρτμουντ τόνισε: "Μετά την νίκη στα προημιτελικά και ειδικά με τον τρόπο που αυτή ήρθε, καταλάβαμε ότι έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε στο Γουέμπλεϊ. Μπορεί για κάποιους να αποτελεί έκπληξη η παρουσία

μας στον τελικό, αλλά δεν έκανε αίσθηση".
Υπενθυμίζεται πως κόντρα στην Μάλαγα η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχανε με 2-1 μέσα στην Βεστφαλία αλλά με δυο γκολ στις καθυστερήσεις πήρε την πρόκριση.
Στην συνέχεια ο Κλοπ αποκάλυψε ποια είναι η δική του ιδέα για το ποδόσφαιρο: "Το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό άθλημα. Το νόημα αυτού του παιχνιδιού είναι να βοηθήσει ο ένας τον άλλο να γίνουν καλύτεροι. Μετά την οικογένεια, οι συμπαίκτες ενός ποδοσφαιριστή είναι οι πιο κοντινοί του άνθρωποι. Αυτή είναι η ιδέα μου για το ποδόσφαιρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα