Κλοπ: Παράδεισος η Bundesliga

16:25 4/10/2012 - Πηγή: AEK365

Πριν από λίγα χρόνια, ο Γιούργκεν Κλοπ είχε δηλώσει πως όνειρο του είναι να προπονήσει ομάδα της Premier League ωστόσο λίγα χρόνια αργότερα η άποψη του έχει αλλάξει και πλέον υποστηρίζει πως βρήκε τον ποδοσφαιρικό παράδεισο στην Bundesliga.
Σε δηλώσεις του στην γερμανική εφημερίδα "BILD", ο δημοσιογράφος υπενθύμισε στον προπονητή της Μπορούσια Ντόρτμουντ αυτό που είχε πει πριν χρόνια με τον Κλοπ

να απαντά: "Πράγματι, όταν ήμουν νεώτερος ονειρευόμουν να προπονήσω μια ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ. Σήμερα η άποψή μου έχει αλλάξει. Για μένα ο ποδοσφαιρικός παράδεισος είναι η Bundesliga. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι περισσότερο από το να βρίσκομαι εδώ".
Όσο για το εάν ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός για την Bundesliga είναι υπερβολικός, ο Κλοπ απάντησε: "Καθόλου! Στη Bundesliga υπάρχουν πολλές ανταγωνιστικές ομάδες, που παίζουν ποιοτικό ποδόσφαιρο. Είναι ένα πρωτάθλημα δύσκολο, όπου κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει την άλλη. Και μετά, πως μπορώ να μην αναφερθώ στα υπέροχα γήπεδα που είναι πάντα γεμάτα από οπαδούς. Και μάλιστα από οπαδούς με επίπεδο, που δεν δημιουργούν άσχημες καταστάσεις. Για αυτό λέω πως εδώ είναι ο παράδεισος. Η Αγγλία είναι κοντά μας, αλλά εμείς είμαστε πιο μπροστά σε όλα".

Keywords
Τυχαία Θέματα