Κλοπ: Περήφανος και χαρούμενος για την ομάδα μου

11:10 9/4/2014 - Πηγή: AEK365

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ το πάλεψε, πέτυχε δυο γκολ αλλά δεν κατάφερε να ανατρέψει το 3-0 του πρώτου αγώνα με τον Γιούργκεν Κλοπ να εκφράζει την υπερηφάνεια και την χαρά του για την ομάδα και να σημειώνει πως θα πρέπει να διδάσκεται σε βίντεο ο τρόπος με τον οποίο η Ντόρτμουντ αγωνίστηκε μετά από ένα 3-0.
Σε δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό από την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Γερμανός τεχνικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ τόνισε: "Όταν έδωσα τα χέρια με τον Σούμποτιτς μετά το παιχνίδι, μου είπε το πόσο χαρούμενος και υπερήφανος

είναι που ανήκει σε αυτή την ομάδα... Έτσι ακριβώς αισθάνομαι και εγώ. Απλώς πρέπει να βγάλετε ένα βίντεο και να το δώσετε σε όλες τις ομάδες που έχουν χάσει με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι. Οι παίκτες μου ήθελαν να περάσουν στην επόμενη φάση. Μπορεί να μην μπορέσαμε να το δείξουμε αυτό στο πρώτο παιχνίδι, στην Μαδρίτη, αλλά σήμερα ήμασταν σε θέση να το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο 100%. Ήμασταν ξεκάθαρα η καλύτερη ομάδα σήμερα. Η εμφάνιση μας ήταν τόσο καλή που δεν έχω να κάνω καμία παρατήρηση σε κανέναν".
Τέλος ο Κλοπ δήλωσε: "Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν καταπληκτική. Και φυσικά μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει και άλλα τέρματα και να έχουμε προσφέρει στους οπαδούς μια εκπληκτική βραδιά".

Keywords
Τυχαία Θέματα